Μαύρη Θύελλα: Για 15 χρόνια παραχωρήθηκαν τα Παλιάμπελα

Ολοκληρώθηκε και το τυπικό μέρος της παραχώρησης στην Μαύρη Θύελλα του προπονητηρίου στα Παλιάμπελα καθώς το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας στην τελευταία συνεδρίασή του ενέκρινε τους όρους χρησιδανείου για την παραχώρηση του.

Η δωρεάν παραχώρηση ισχύει για 15 χρόνια και αφορά σε χώρο εμβαδού 8.232,07 τετρ. μέτρων, με φυσικό χλοοτάπητα, που θα χρησιμεύει ως προπονητήριο, με προτεραιότητα για τον ΠΣ «Η Καλαμάτα», όπως αναφέρεται σχετικά.

Ο Δήμαρχος Καλαμάτας, Παναγιώτης Νίκας τόνισε ότι η ενέργεια αυτή προέκυψε από την υποχρέωση αρωγής προς μιαν ιστορική ομάδα, στην προσπάθεια στήριξης της ανόδου της κατά κατηγορία.

Θυμίζουμε πως ο διαγωνισμός του έργου έγινε στις 16 Ιουνίου 2016 και η ημερομηνία υπογραφής με τον ανάδοχο του έργου στις 25 Οκτωβρίου 2016, ενώ σύμφωνα με το αρχικό χρονοδιάγραμμα έπρεπε να έχει παραδοθεί πριν ένα χρόνο, στις 25 Μαΐου 2017!

Το έργο ωστόσο, δεν ήταν έτοιμο τότε και δόθηκε παράταση μέχρι τις 2 Αυγούστου 2017 και υπό κανονικές συνθήκες (έστω και παράτασης), η Καλαμάτα θα έπρεπε να κάνει εκεί την Αυγουστιάτικη προετοιμασία της για την σεζόν που ολοκληρώθηκε πριν λίγες μέρες. Δεν είχε υπολογιστεί όμως μια σημαντική παράμετρος: μέσα στο καλοκαίρι δεν θα μπορούσε να γίνει σπορά!

Έτσι αποφασίστηκε νέα παράταση, 90 ημερών, μέχρι το τέλος Οκτωβρίου, η οποία επίσης δεν τηρήθηκε.

ΣΤΗ ΔΟΞΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΤΟΝ ΑΓΙΟ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟ

Επίσης, από το Δημοτικό Συμβούλιο Καλαμάτας εγκρίθηκαν οι όροι χρησιδανείου για την παραχώρηση γηπέδου 5Χ5, που βρίσκεται στη συνοικία Αγίου Κωνσταντίνου Συντάγματος Καλαμάτας, στην Δόξα Καλαμάτας. Η δωρεάν παραχώρηση έχει ισχύ για 15 χρόνια, με προτεραιότητα χρήσης για τον ΑΟ «Δόξα».

 

703 views
Top