Μαύρη Θύελλα: Η μητέρα των μαχών με Σπάρτη!

Οι αναμετρήσεις της Καλαμάτας με τη Σπάρτη ανέκαθεν είχαν το δικό τους «ειδικό βάρος», πόσο μάλλον κατά τη φετινή αγωνιστική συγκυρία κατά την οποία η συνήθως υποδεέστερης δυναμικής λακωνική ομάδα βρίσκεται σε θέση ισχύος και πετυχαίνει την Καλαμάτα σε μια από τις πιο άσχημες περιόδους της σύγχρονης ιστορίας της.
Η Καλαμάτα έχει μόνο τελικούς να παίξει μέχρι τη λήξη του πρωταθλήματος και αυτό είναι κάτι που το έχουν συνειδητοποιήσει ο Λεωνίδας Μπίλης και οι παίκτες του. Δηλώνουν αποφασισμένοι να δώσουν τη μάχη τους και απέναντι στη Σπάρτη την Κυριακή θα έχουν τη μεγάλη ευκαιρία να συσπειρώσουν και πάλι τον κόσμο της «Μαύρης Θύελλας» γύρω την ομάδα. Το θέμα δεν είναι πλέον μόνο γοήτρου, όπως ίσως συνέβαινε άλλες χρονιές, αλλά ζήτημα επιβίωσης για τους μελανόλευκους οι οποίοι χρειάζονται τους βαθμούς ώστε να ξεφύγουν όσο το δυνατόν συντομότερα από την δύσκολη θέση στην οποία έχουν βρεθεί με την ισχνή βαθμολογική συγκομιδή στις 10 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος.
Η προετοιμασία για την «μητέρα των μαχών» άρχισε σήμερα από το γήπεδο του Ασπροχώματος και θα κορυφωθεί τις επόμενες μέρες ενώ για αύριο ο Λεωνίδας Μπίλης πέρα από την πρωινή προπόνηση που θα γίνει στο Δημοτικό στάδιο το πρωί, έχει προγραμματίσει και οικογενειακό δίτερμα με την Ομόνοια.
Όπως συνέβη και την προηγούμενη εβδομάδα με το δίτερμα απέναντι στην μικτή ομάδα που συγκρότησαν ο Ολυμπιακός Καλαμάτας και η ΑΕΚ, ο 47χρoνος τεχνικός επιλέγει αυτά τα παιχνίδια προκειμένου να δοκιμάσει κάποια πράγματα και να δώσει την ευκαιρία στους μελανόλευκους που δεν έχουν πάρει ακόμα πολύ χρόνο συμμετοχής να δείξουν κατά πόσο μπορεί να τους υπολογίζει ή όχι για τη συνέχεια.
Άλλωστε, η επανεμφάνιση των Γιακουμή και Κουντάνη στην Χαλκίδα ήρθε μέσα από αυτή την διαδικασία και ο Μπίλης έχει κάνει ξεκάθαρο το μήνυμα από την πρώτη μέρα της παρουσίας του πως όποιος δουλεύει ανταμείβεται.

345 views
Top