Μαύρη Θύελλα: Φιλικό οι παλαίμαχοι για μεταμόσχευση νεφρού σε παιδί εργαζόμενου της ΔΕΥΑ Μεσσηνίας

Φιλικό ποδοσφαιρικό αγώνα με τους παλαίμαχους της Μαύρης Θύελλας θα πραγματοποιήσει το Σωματείο Εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας με σκοπό να βοηθήσει εργαζόμενο της επιχείρησης ο οποίος πρόκειται να κάνει μεταμόσχευση νεφρού για να το δώσει στην 18άχρονη κόρη του, πού πάσχει από νεφρική ανεπάρκεια.

Το κόστος της μεταμόσχευσης νεφρού από τον πατέρα προς το παιδί, είναι μεγάλο και η βοήθεια όλων μας είναι ανεκτίμητη. Για την ενίσχυση της οικογένειας έχουν εκδοθεί από το σωματείο εισιτήρια των 2 ευρώ.

Την ενίσχυση της όλης προσπάθειας ζήτησαν απ’ όλο τον κόσμο σε συνέντευξη Τύπου τα μέλη της διοίκησης του Σωματείου Κώστας Μιχαλόπουλος και Βενετσάνος Δασκαλάς, όπως και ο εκπρόσωπος των Παλαιμάχων του Π.Σ Η «Καλαμάτα», Άγγελος Σκαφιδάς.

«Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, στα πλαίσια της ταξικής αλληλεγγύης να ενισχύσουν την προσπάθεια μας», είπαν μεταξύ άλλων οι διοργανωτές.

Ο αγώνας θα γίνει την Τρίτη 8 Μαΐου στις 8:30 στο δημοτικό γήπεδο «Παν. Μπαχράμης», το οποίο παραχωρήθηκε από τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας και θα γίνει μεταξύ των ομάδων του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑ Μεσσηνίας και του Συλλόγου Παλαιμάχων ΠΣ «Η Καλαμάτα».

Συνέντευξη Τύπου η Καλαμάτα

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει η διοίκησης της Καλαμάτας παρουσία του χρηματοδότη της ομάδας, Αγαθοκλή Χριστόπουλου την ερχόμενη Τετάρτη (25/4), στο ξενοδοχείο Elite.638 views
Top