Μαύρη Θύελλα: Την Τετάρτη (5.30 μ.μ.) το φιλικό των εγκαινίων- Ο Τάκης Σακελλαρόπουλος εκλέκτορας των Επιλέκτων

Την Τετάρτη (25/4) το απόγευμα στις 5.30 θα γίνει το φιλικό της Μαύρης Θύελλας με ομάδα Επιλέκτων, στο περιθώριο των εγκαινίων του νέου γηπέδου Δυτικής Παραλίας.

Το φιλικό ματς θα δώσει χαρακτήρα φιέστας στα εγκαίνια τα οποία θα ακολουθήσουν στις 7 μ.μ. με την Δημοτική αρχή να κόβει την κορδέλα του γηπέδου πρώην Σφαγείων το οποίο θα ανοίξει τις πύλες του μετά από 12 χρόνια.

Η Μαύρη Θύελλα θα παραταχθεί με τους καλαματιανούς παίκτες της και τον Θοδωρή Παπουτσογιαννόπουλο, οι οποίοι συνεχίζουν τις προπονήσεις κάθε Τρίτη και Πέμπτη μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος.

Την ευθύνη για την ομάδα των Επιλέκτων έχει ο Τάκης Σακελλαρόπουλος, ο οποίος θα κάνει τις επιλογές και θα καθίσει στον πάγκο.

Μεγάλη συζήτηση στον αθλητικό κόσμο της Καλαμάτας έχει προκαλέσει πάντως η επιλογή της Δημοτικής αρχής να ορίσει τα εγκαίνια την συγκεκριμένη μέρα και ώρα καθώς στην Τέντα την ίδια ώρα έχει προγραμματιστεί ο πρώτος τελικός του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ μεταξύ της Καλαμάτας BC και της Μεσσήνης, κάτι που σημαίνει πως οι φίλαθλοι θα πρέπει να μπούν σε διαδικασία επιλογής.

 

930 views
Top