Αγαθοκλής Χριστόπουλος: “Η Καλαμάτα θα πετύχει, είμαι σίγουρος”- Δεν διέψευσε για Γιάννη Χριστόπουλο (βίντεο)

Αισιόδοξος και σίγουρος για την επόμενη μέρα της Καλαμάτας εμφανίστηκε ο χρηματοδότης της ομάδας Αγαθοκλής Χριστόπουλος, μιλώντας για τα πεπραγμένα των τελευταίων μηνών κατά τους οποίους ηγείται του ιστορικού συλλόγου.

Ο επιχειρηματίας, ο οποίος ανέλαβε το τιμόνι μετά την αποχώρηση του Στ. Παπαδόπουλου, γνωστοποίησε κάποιες από τις σκέψεις του, σε γενικό όμως πλαίσιο, κάνοντας σαφές πως βρίσκεται ήδη υπό διαμόρφωση πενταετές πλάνο με αγωνιστικούς στόχους πρωταγωνιστικούς για την Μαύρη Θύελλα πάνω σε βάσεις σωστής οργάνωσης σε όλα τα επίπεδα.

Δεν διέψευσε πως νέος τεχνικός της ομάδας θα είναι ο καταξιωμένος καλαματιανός τεχνικός Γιάννης Χριστόπουλος, λέγοντας πως έχει μιλήσει μαζί του αλλά θέλησε να θολώσει τα νερά αναφέροντας πως έχει επαφές και με άλλους τεχνικούς.

Όπως και να’ χει το όνομα του νέου τεχνικού θα γίνει γνωστό στα μέσα του Μαΐου όταν ο ίδιος θα είναι σε θέση να δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τον σχεδιασμό.

«Δεν υπήρχε λύση μετά την παραίτηση του Σταύρου Παπαδόπουλου. Αν δεν μπαίναμε μπροστά ενδεχομένως η ομάδα να μην συνέχιζε στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής», τόνισε στο ξεκίνημα ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος, αναφέροντας ότι η κατάσταση που παρέλαβαν από την προηγούμενη διοίκηση ήταν σε πολύ κακό επίπεδο από οργανωτικής πλευράς και δεν μπορούσαν να αλλάξουν μέσα σε ένα τρίμηνο.

«Υπήρχε αρνητικό κλίμα και μουρμούρα, έφευγαν παίκτες. Βάλαμε μπροστά την αγάπη μας για την ομάδα και για τον τόπο μας. Ματώσαμε οικονομικά και μέρα με τη μέρα έβγαιναν πράγματα που δεν τα περιμέναμε. Προσπαθήσαμε να περάσει η χρονιά γιατί βλέπαμε ότι δεν υπάρχει κάποια προοπτική και είπαμε θα δουλέψουμε για τη μεγάλη ομάδα της Καλαμάτας. Φιλοσοφία μας είναι το μεγάλο να γίνει πολύ μεγάλο, αλλά αυτό δεν μπορεί να γίνει από τη μια μέρα στην άλλη. Θα ξεκινήσουμε με τη σειρά να πατήσουμε και ανέβουμε ένα ένα τα σκαλοπάτια. Το οικονομικό ήταν ένα φλέγον ζήτημα. Κάναμε τα πάντα και θα κάνουμε τα πάντα και τη νέα χρονιά για να πάμε όσο πιο ψηλά γίνεται», ανέφερε μεταξύ άλλων και αυτοχαρακτηρίστηκε ως ο τελευταίος ρομαντικός παράγοντας που ασχολείται με το ποδόσφαιρο.

Αναφερόμενος στην επόμενη μέρα επισήμανε πως η δουλειά και ο προγραμματισμός έχουν ήδη ξεκινήσει αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι οι οποίοι θα βοηθήσουν μαζί με ένα πλάνο χορηγιών. Η ομάδα θα κινηθεί με συγκεκριμένο «ταβάνι» στα οικονομικά, το οποίο όμως δεν προσδιόρισε.

Η ομάδα θα έχει όλα όσα απαιτούνται για να ανέβει κατηγορία», ξεκαθάρισε και συμπλήρωσε μετ’ επιτάσεως: «Η Καλαμάτα θα πετύχει. Είμαι σίγουρος γι’ αυτό». Και συμπλήρωσε: «Πιστεύω ότι το υγιές κομμάτι των φίλων της ομάδας θα ακολουθήσει. Δυστυχώς για πολλούς εμείς εκπροσωπούμε το νέο και κάποιοι άλλοι το παλιό».

Για την μη συμμετοχή της ομάδας στο Κύπελλο ερασιτεχνών αρκέστηκε σε ένα “ουδέν σχόλιον”  και «κάθε νοήμων άνθρωπος καταλαβαίνει το λόγο».
 

1076 views
Top