Μαύρη Θύελλα: Μιλάνε για όλα Αγαθοκλής και Γιάννης Χριστόπουλος

Σε ανοικτή γραμμή επικοινωνίας βρίσκεται ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος με τον συνεπώνυμό του, Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος θεωρείται ο βασικός υποψήφιος να αναλάβει την τεχνική ηγεσία της Μαύρης Θύελλας, αλλά όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του “sport365.gr”, το θέμα παραμένει ανοικτό.

Οι δυο άνδρες έχουν συζητήσει το ενδεχόμενο συνεργασίας με τα θέλω και τα πρέπει του καθενός, σε δυο πολύωρα ραντεβού που έχουν κάνει για το θέμα, κάτι που άλλωστε έκανε επισήμως γνωστό και ο χρηματοδότης της Μαύρης Θύελλας, αλλά οι επαφές δεν έχουν τελεσφορήσει.

Το γεγονός είναι πως υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας και ο καταξιωμένος Καλαματιανός τεχνικός σταθμίζει όλα τα δεδομένα πριν δώσει την τελική του απάντηση.

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος έχει σε άμεση προτεραιότητα την εκ βάθρων αναδόμηση της Μαύρης Θύελλας πράγμα που σημαίνει πως θα επενδύσει σε άφθαρτα πρόσωπα με όραμα και όρεξη για δουλειά αλλά και τεχνοκράτες για τις οργανωτικές δομές του εγχειρήματος.

Πρώτο και πάνω απ’ όλα όμως είναι το θέμα του τεχνικού και στο πρόσωπο του Γιάννη Χριστόπουλου, στον οποίο εφόσον πει το “ok” θα δώσει τα κλειδιά του τμήματος, βλέπει τον άνθρωπο που μπορεί να κάνει πράξη το όραμά του που είναι όραμα όλων των καλαματιανών.

Την απάντηση θα ξέρουμε σε 2-3 εβδομάδες χωρίς αυτό να σημαίνει πως ως τότε δεν τρέχουν πράγματα στην ομάδα.

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος από... το επιτελείο του στην Λεωφόρο Πεντέλης στο Χαλάνδρι, έχει συνεχείς επαφές και συσκέψεις και σύντομα θα είναι σε θέση να κάνει ανακοινώσεις.

Οτιδήποτε άλλο ακούγεται ή γράφεται περί συμφωνίας ή όχι δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα και οι φίλοι της ομάδας θα χρειαστεί απλά να κάνουν λίγες μέρες ακόμη υπομονή.

 

 

1122 views
Top