Μαύρη Θύελλα: Παραιτήθηκε ο Σταματογιαννόπουλος, αναλαμβάνει ο Κουκούτσης πριν τον Χριστόπουλο!

Αλλαγές σε κορυφαίο διοικητικό επίπεδο σηματοδοτεί στην Μαύρη Θύελλα η παραίτηση του Γιάννη Σταματογιαννόπουλου απο τον προεδρικό θώκο της ομάδας!

Ο τέως-πλέον- πρόεδρος υπέβαλλε την παραίτησή του η οποία έγινε αποδεκτή από το ΔΣ και τον χρηματοδότη της ομάδας Αγαθοκλή Χριστόπουλο και προσωρινά χρέη προέδρου θα αναλάβει ο Αποστόλης Κουκούτσης. Κι αυτό μέχρι να προκύψει το νέο συμβούλιο από γενική συνέλευση μέσα από την οποία θα αναλάβει και τυπικά τα ηνία ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος.

Η αποχώρηση του Σταματογιαννόπουλου δεν επηρεάζει σε κανένα βαθμό τον σχεδιασμό της ομάδας και όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Καλαμάτας σε λίγες μέρες θα υπάρξουν νεώτερα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των μελανόλευθυκων:

«Ανακοινώνεται από τον Π.Σ. «Η KAΛAMATA» η αποδοχή της παραίτησης του κ.  ΣTAMATOΓIANNOΠOYΛOY ΙΩΑΝΝΗ. από την προεδρία του συλλόγου  για λόγους υγείας, που το τελευταίο χρονικό διάστημα τον ταλαιπωρούν, και δεν μπορεί να ανταποκριθεί των πολλών υποχρεώσεων της ομάδας μας. Παραίτηση η οποία και γίνεται αποδεκτή από τον κ.  XPIΣTOΠOYΛO ΑΓΑΘΟΚΛΗ, ο οποίος αναλαμβάνει, πλήρως, τις ευθύνες του συλλόγου. 

Προσωρινός Πρόεδρος, ταυτόχρονα, αναλαμβάνει ο Α’ Αντιπρόεδρος κ. KOYKOYTΣHΣ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ. O προγραμματισμός και η πορεία της ομάδας συνεχίζονται σύμφωνα με το πλάνο μας και σε λίγες μέρες θα είμαστε έτοιμοι να κάνουμε τις ανακοινώσεις που όλος ο φίλαθλος κόσμος της Μεσσηνίας περιμένει…»

1354 views
Top