Συναντήθηκαν με Γιάννη Χριστόπουλο οι οργανωμένοι: Έλα να ξανακάνουμε μεγάλη την Μαύρη Θύελλα!

Ημέρες ανακοινώσεων για το μέλλον της Μαύρης Θύελλας είναι αυτές που έρχονται με το θέμα του προπονητή να είναι πρώτο και κυρίαρχο και με την αγωνία για την απάντηση του Γιάννη Χριστόπουλου να χτυπάει κόκκινο!

Ο 45χρονος τεχνικός σταθμίζει αυτές τις μέρες όλες τις παραμέτρους της πρότασης και του πλάνου που έχει καταρτίσει η διοίκηση και δεν θ’ αργήσει να δώσει την απάντησή του στον χρηματοδότη της Καλαμάτας Αγαθοκλή Χριστόπουλο για το αν πάρει τελικά τα κλειδιά της ομάδας με την οποία τον συνδέουν ιδιαίτεροι συναισθηματικοί δεσμοί.

Δεν είναι όμως μόνο η διοίκηση της Καλαμάτας η οποία από καιρό πρεσάρει στενά τον Γιάννη Χριστόπουλο αλλά στην μάχη για να πειστεί έχουν μπεί και οι οργανωμένοι της Μαύρης Θύελλας!

Σύμφωνα μάλιστα με έγκυρες πληροφορίες, εκπρόσωποι των ένθερμων υποστηρικτών της μελανόλευκης ομάδας είχαν συνάντηση τις προηγούμενες μέρες με τον καταξιωμένο τεχνικό ζητώντας του να πει το “ναι” και να αναλάβει την ομάδα!

Όπως μάλιστα τόνισαν, θα τον στηρίξουν με όλες τους τις δυνάμεις καθώς στο πρόσωπό του βλέπουν τον “δικό” τους άνθρωπο που μπορεί να κάνει πράξη το όραμα όλων των φιλάθλων της ιστορικής ομάδας και να την οδηγήσει σε νέες μέρες δόξας!

Είναι γεγονός πως από τις συζητήσεις των οπαδών της Μαύρης Θύελλας στα ποδοσφαιρικά στέκια της πόλης διαφαίνεται ένα κύμα ενθουσιασμού στο ενδεχόμενο να δούν τον καλύτερο Έλληνα προπονητή της περιόδου 2012-13 να κάθεται στην άκρη του πάγκου και αυτό είναι κάτι που θα μετρήσει στην επιλογή του.

Η αποδοχή του Χριστόπουλου στον κόσμο της Καλαμάτας είναι καθολική και η εκτίμηση στο πρόσωπό του απεριόριστη, στοιχεία και τα δυο απαραίτητα να υπάρξει και η απαραίτητη συσπείρωση όλων.

 

 

1540 views
Top