Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος για όλα: Η χημεία με τον Γιάννη, το μπάτζετ, η επιθυμία ενός sold out και η Σούπερ Λίγκα

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος έφερε με επιτυχία σε πέρας την πρώτη του δύσκολη... αποστολή στην Μαύρη Θύελλα, πείθοντας έναν τεχνικό επιπέδου Σούπερ Λίγκα, τον Γιάννη Χριστόπουλο, να έρθει στην Καλαμάτα, αλλά όπως τονίζει ο ίδιος δεν έκανε τίποτε περισσότερο από το να τον κοιτάξει στα μάτια.

Ο χρηματοδότης της Μαύρης Θύελλας μίλησε στο “sport365.grγια τα τρέχοντα θέματα της ομάδας, το μπάτζετ και τις μεταγραφές, έκανε γνωστό πως δεν θα υπάρξουν άλλες διοικητικές ανακατατάξεις και ο ίδιος θα συνεχίσει εκτός διοίκησης στην παρούσα φάση ενώ αποκάλυψε το μεγάλο στοίχημα για τη νέα σεζόν.

Περισσότερο από μια τριετία”

Η συζήτηση με τον Γιάννη Χριστόπουλο ξεκίνησε καιρό πριν και στην πορεία φάνηκε πως υπήρχε χημεία για συμφωνία. Δεν έκανα τίποτε περισσότερο από το να τον κοιτάξω στα μάτια και να πω αλήθειες. Πιστεύω πως ο Γιάννης δεν θα είναι μόνο για μια τριετία στην Καλαμάτα αλλά για περισσότερο. Όσο θα είμαι εγώ στην ομάδα...”.

Ο 55χρονος επιχειρηματίας μιλά και για το στοιχείο που τον κέρδισε στις μεταξύ τους συζητήσεις, λέγοντας: “Πιστεύω στον άνθρωπο. Η οργάνωση που του ζήτησα για την ομάδα ήταν αυτό το οποίο μου έδειξε ότι μπορώ να στηριχθώ πολύ επάνω του...”

Θέλουμε την άνοδο”

Αναφορικά με το ύψος του μπάτζετ, ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος τηρεί την πάγια τακτική του κρατώντας κλειστά τα χαρτιά του ενώ όσον αφορά τους στόχους της ομάδας είναι ξεκάθαρος:

Οικονομικά μεγέθη δεν θα πούμε. Είπαμε ότι θα κάνουμε ό,τι καλύτερο γίνεται. Το μπάτζετ άλλωστε είναι υπό διαμόρφωση. Οι στόχοι ωστόσο είναι ξεκάθαροι. Θέλουμε την άνοδο”.

Για το ενθουσιώδες “γκέλ” που έκανε στον κόσμο η συμφωνία με τον Γιάννη Χριστόπουλο και πως το εισέπραξε ο ίδιος, ανέφερε πως “δέχτηκα πάνω από 100 τηλεφωνήματα που μου έδιναν συγχαρητήρια για την επιλογή” ενώ για τις προσδοκίες του από τον κόσμο είπε: Χωρίς κόσμο δεν υπάρχει ομάδα. Το μεγάλο στοίχημα για τη νέα σεζόν είναι να δω το γήπεδο του ΜΓΣ ή όπου παίζουμε έστω και μια φορά γεμάτο, να μην υπάρχουν εισιτήρια, ένα sold out”.

Προσωπικότητα και εξωστρέφεια”

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος δεν κρύβει πως έχει μεγάλες φιλοδοξίες για την Μαύρη Θύελλα και εξηγεί πως μπορούν να γίνουν πράξη τα όνειρα των καλαματιανών φιλάθλων.

Μέσα από τη δουλειά, πρόγραμμα και τη σωστή διαχείριση των πραγμάτων πιστεύω κάποια στιγμή θα μπορέσουμε να φτάσουμε και στο στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λίγκα που είναι πάντα στους στόχους της Καλαμάτας. Για να γίνει όμως αυτό θα πρέπει η ομάδα να αποκτήσει και πάλι προσωπικότητα και εξωστρέφεια. Εντός ορίων νομού μπορεί να είμαστε οι καλύτεροι, αλλά έξω πρέπει να την γνωρίσουν και πάλι. Να εμπνέει τον σεβασμό όλων σε όλα τα επίπεδα”.

Η συμφωνία με τον Γιάννη Χριστόπουλο μπορεί άραγε να είναι προάγγελος σημαντικών μεταγραφικών κινήσεων; Ο ισχυρός άνδρας της Καλαμάτας αναφέρει:

Μέσα στο πρώτο 15ήμερο του Ιουνίου θα γίνουν σταδιακά ανακοινώσεις για πράγματα που σχεδιάζουμε. Είναι νωρίς ακόμη για παίκτες, βρισκόμαστε σε συζητήσεις. Τα μεταγραφικά όμως είναι θέματα που χειρίζεται αποκλειστικά ο προπονητής”.

Το μέλλον του Πανθουριακού

Για τον Πανθουριακό και το ενδεχόμενο συνεργασίας με την Καλαμάτα, αλλά και το αν θα αναλάβει και τυπικά την ηγεσία της ομάδας μπαίνοντας στο ΔΣ μέσα από συνέλευση, ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος, τόνισε:

Ο Πανθουριακός παραμένει σε προτεραιότητα σε τοπικό επίπεδο και κάθε χρόνο έχει στόχο την πρωτιά. Αυτό θα γίνει και τη νέα σεζόν. Υπάρχει μια τέτοια λογική να συνδεθούν κάποια στιγμή οι δύο ομάδες έτσι να είναι «προθάλαμος» της Καλαμάτας ο Πανθουριακός για νεαρούς παίκτες. Τώρα για την θέση στο ΔΣ. Επειδή οι υποχρεώσεις του προέδρου είναι πάρα πολλές και πρέπει να έχει διαρκή φυσική παρουσία δεν υπάρχει σκέψη αυτή τη στιγμή να πάμε σε ΓΣ και να έχουμε διοικητικές αλλαγές. Οπότε συνεχίζουμε ως έχουμε”.

 

 

1919 views
Top