Μαύρη Θύελλα: Ξεκίνησαν οι επαφές για ανανεώσεις, στα Παλιάμπελα ο Χριστόπουλος

Έχουν σηκώσει μανίκια στην Καλαμάτα και τρέχουν τα θέματα της νέας περιόδου τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και τα οργανωτικά ζητήματα.

Η διοίκηση της ομάδας ξεκίνησε ήδη τις επαφές με ποδοσφαιριστές που περυσινού ρόστερ οι οποίοι υπολογίζονται για τη νέα σεζόν και τα προσεχή 24ωρα αναμένονται οι πρώτες ανακοινώσεις.

Παράλληλα, ο Γιάννης Χριστόπουλος “φιλτράρει” τους μεταγραφικούς στόχους από την λίστα που έχει καταρτίσει οπότε αναμένονται νεώτερα και από αυτό το μέτωπο.

Ο τεχνικός της Καλαμάτας πραγματοποίησε επίσκεψη στο νέο προπονητήριο της ομάδας στα Παλιάμπελα όπου πήρε μια πρώτη γεύση από την εγκατάσταση έτσι όπως έχει διαμορφωθεί μετά τις τελευταίες εργασίες.

Μάλιστα, ο 45χρονος προπονητής είχε συζήτηση και με τον γεωπόνο του έργου αναφορικά με κάποια θέματα του χλοοτάπητα που χρήζουν προσοχής και παρεμβάσεων.

Όπως έκαναν γνωστό οι μελανόλευκοι, έχουν ζητήσει συνάντηση από τον Δήμαρχο Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα τόσο για το προπονητήριο όσο και για άλλα θέματα της ομάδας.

Στο μεταξύ, σε εξέλιξη βρίσκονται και οι επαφές της διοίκησης της Μαύρης Θύελλας με τον Μεσσηνιακό για την χρήση του γηπέδου “Στ. Παπαδόπουλος”.

Η Καλαμάτα έχει καταθέσει πρόταση για μακροχρόνια μίσθωση προκειμένου να προβεί σε εργασίες αλλά το θέμα παραμένει σε εκκρεμότητα μιας και για τον Μεσσηνιακό έχει προκύψει η προοπτική της αναβάθμισης όπως είχε ειπωθεί κατά την επίσκεψη του αναπληρωτή Υπουργού Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξη Χαρίτση, τον περασμένο Φεβρουάριο.

 

1949 views
Top