Ο Παύλος Κρεμμύδας τιμ μάνατζερ στην Μαύρη Θύελλα!

Νέο μέλος προστέθηκε στο επιτελείο της Μαύρης Θύελλας. Όπως έγινε επίσημα γνωστό, οι “μελανόλευκοι” ανέθεσαν στον Παύλο Κρεμμύδα, την νευραλγική θέση του τιμ μάνατζερ της ομάδας.

Ο Κρεμμύδας, ο οποίος ως ποδοσφαιριστής στο παρελθόν έχει φορέσει την φανέλα αρκετών ομάδων της Μεσσηνίας, ενώ τα τελευταία χρόνια δραστηριοποιήθηκε και ως παράγοντας, θα είναι ο άνθρωπος που θα ασχολείται με την καθημερινότητα της Μαύρης Θύελλας, προκειμένου οι μελανόλευκοι να λειτουργούν όπως πρέπει αλλά και να υπάρχει καλύτερη οργάνωση μεταξύ της διοίκησης και του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Ο ΠΣ Η Καλαμάτα ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Παύλο Κρεμμύδα o οποίος αναλαμβάνει τη θέση του team manager.

Ο κ. Κρεμμύδας κατά το παρελθόν υπήρξε ποδοσφαιριστής και παράγοντας σε αρκετές Μεσσηνιακές ομάδες.

Η διοίκηση καλωσορίζει τον Παύλο Κρεμμύδα στην οικογένεια της Καλαμάτας και του εύχεται κάθε επιτυχία στο έργο του”, αναφέρει η ανακοίνωση της Καλαμάτας.

Τρέχει ο σχεδιασμός

Στο μεταξύ, σειρά επαφών στην Αθήνα είχε τις προηγούμενες μέρες ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος έχει ξεκινήσει και τρέχει με γοργούς ρυθμούς όλα τα ανοικτά θέματα της ομάδας.

Ο τεχνικός της Καλαμάτας προχωρά τον αγωνιστικό σχεδιασμό με βάση τις σκέψεις του για τη νέα σεζόν ενώ παράλληλα φροντίζει και οργανωτικά θέματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία του συλλόγου.

Σε άμεση προτεραιότητα βρίσκεται η ολοκλήρωση της μεταγραφικής λίστας στην οποία γίνονται προσθαφαιρέσεις ονομάτων αν και στην παρούσα χρονική περίοδο υπάρχουν αντικειμενικές δυσκολίες για όλες τις ομάδες στο μεταγραφικό- αλλά όχι μόνο -κομμάτι καθώς το τοπίο για τα νέα πρωταθλήματα παραμένει θολό.

Η γνώση της ποδοσφαιρικής αγοράς επιτρέπει ωστόσο στον Γιάννη Χριστόπουλο να έχει έγκυρη και από πρώτο χέρι ενημέρωση οπότε το σκάουτινγκ και οι τελικές επιλογές θα οδηγήσουν στις ενδεδειγμένες λύσεις.


1478 views
Top