Μαύρη Θύελλα: Επαφή με Αδαμόπουλο, Τζαμουράνη για τα Παλιάμπελα

Πρόσφορο έδαφος στο Δήμο Καλαμάτας για την επίλυση του προβληματικού αγωνιστικού χώρου στα Παλιάμπελα βρήκαν ο πρόεδρος της Καλαμάτας Απόστολος Κουκούτσης και ο τεχνικός της ομάδας Γιάννης Χριστόπουλος.

Οι μελανόλευκοι συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Συντήρησης Υποδομών Ιωάννη Αδαμόπουλο και τον Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών Βασίλειο Τζαμουράνη, μετά από παρέμβαση για το θέμα του Δημάρχου Καλαμάτας Παναγιώτη Νίκα, ο οποίος δεν λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων δεν μπορούσε να παραβρεθεί.

Έγινε διεξοδική συζήτηση σε πολύ καλό κλίμα και οι κ.κ. Αδαμόπουλος, Τζαμουράνης έδειξαν πολύ καλή διάθεση ώστε να δρομολογηθούν άμεσα οι λύσεις.

Πιο συγκεκριμένα, αναλύθηκαν τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν στο εξής ώστε να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες στον αγωνιστικό χώρο και το γήπεδο να βελτιωθεί σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Όπως έχουμε αναφέρει, το προπονητήριο υποτίθεται θα ήταν έτοιμο με την παράδοσή του και η Μαύρη Θύελλα θα μπορούσε άμεσα να το χρησιμοποιήσει, έστω και χωρίς τις κτηριακές εγκαταστάσεις, αλλά όπως έχουν διαπιστώσει οι μελανόλευκοι ο αγωνιστικός χώρος απέχει πολύ απ’ το μπορεί να χρησιμοποιηθεί χωρίς οι παίκτες να διακινδυνεύσουν τραυματισμό. Ο αγωνιστικός χώρος βρίσκεται σε άσχημη κατάσταση και χρειάζεται χρόνο και παρεμβάσεις για να ετοιμαστεί.

Μετά την σημερινή ωστόσο συνάντηση φαίνεται να παρακάπτονται τα εμπόδια και να δρομολογείται οριστική επίλυση.

 

 

420 views
Top