Σταματά από την Μαύρη Θύελλα ο Λιόλιος και βάζει σε δεύτερο πλάνο το ποδόσφαιρο!

Ένα νέο επαγγελματικό ξεκίνημα του Νίκου Λιόλιου τον οδηγεί στην απόφαση να βάλει σε δεύτερη μοίρα το ποδόσφαιρο και έτσι λίγες εβδομάδες μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την Μαύρη Θύελλα, έκανε γνωστό πως δεν θα συνεχίσει στην ομάδα!

Ο 27χρονος αμυντικός, ο οποίος αγωνίστηκε για τρία χρόνια με την μελανόλευκη, ουσιαστικά αποφάσισε να σταματήσει την επαγγελματική ενασχόλησή του με το ποδόσφαιρο και θα συνεχίσει καθαρά ερασιτεχνικά σε ομάδα του τοπικού όπου οι αγωνιστικές υποχρεώσεις είναι πολύ λιγότερες.

Ο Λιόλιος ανέφερε στην διοίκηση της Μαύρης Θύελλας τις νέες επαγγελματικές προοπτικές που σχεδιάζει και ζήτησε να μείνει ελεύθερος, κάτι που οι μελανόλευκοι έκαναν δεκτό όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση. Αναλυτικά:

"Ο “ΠΣ Η Καλαμάτα” έκανε δεκτή την επιθυμία του ποδοσφαιριστή Νίκου Λιόλιου να μείνει ελεύθερος για προσωπικούς και επαγγελματικούς λόγους, όπως ο ίδιος ανέφερε.

Ο 27χρονος αμυντικός με δήλωσή του στο επίσημο site της Καλαμάτας επισήμανε:

Λόγοι οικογενειακοί και επαγγελματικοί δεν μου επιτρέπουν δυστυχώς να μπορέσω να φανώ συνεπής στις υποχρεώσεις μου για τη νέα σεζόν στην ομάδα της Καλαμάτας. Έτσι, μετά από επιθυμία μου, την οποία η διοίκηση έκανε δεκτή, δεν θα συνεχίσω να αγωνίζομαι σ’ αυτήν. Εύχομαι τα καλύτερα για την συνέχεια σε όλους και στην ομάδα να πετύχει απόλυτα τους στόχους που έχει θέσει.”

Θεωρείται δεδομένο πως οι προτάσεις θα έρθουν βροχή για τον κορυφαίο σε χρόνο συμμετοχής πέρυσι ποδοσφαιριστή της Μαύρης Θύελλας, με τον ίδιο πάντως να λέει στο περιβάλλον του πως το ποδόσφαιρο στο εξής θα αποτελεί επι το πλείστον διασκέδαση...

 

 

959 views
Top