Μαύρη Θύελλα: Φροντίζουν κάθε λεπτομέρεια ενόψει προετοιμασίας

Δεν αφήνουν τίποτε στην τύχη του στην Μαύρη Θύελλα και ενόψει την έναρξης της προετοιμασίας φροντίζουν ώστε οι υλικοτεχνικές υποδομές να είναι έτοιμες να καλύψουν τις ανάγκες των μελανόλευκων.

Έτσι, το μεσημέρι της Τετάρτης το τεχνικό τιμ της Καλαμάτας έκανε επιθεώρηση στο γυμναστήριο και την αίθουσα βαρών του γηπέδου του Μεσσηνιακού, προκειμένου να καταγραφούν οι παρεμβάσεις και οι βελτιώσεις που απαιτούνται για την απρόσκοπτη χρησιμοποίησή τους από την ομάδα της Καλαμάτας.

Ο προπονητής της Καλαμάτας Γιάννης Χριστόπουλος και οι συνεργάτες του, μαζί με τον τιμ μάνατζερ Παύλο Κρεμμύδα, κατέγραψαν τις ελλείψεις και τις εργασίες που απαιτούνται και ενημέρωσαν σχετικά τον υπεύθυνο τεχνικό του συνεργείου που θα αναλάβει τις παρεμβάσεις. Πέρα από τα όργανα τα οποία θα επιδιορθωθούν με αλλαγή ιμάντων και συρματόσχοινων, θα τοποθετηθεί και σύστημα trx.

Το γυμναστήριο το οποίο βρίσκεται στην Βόρεια κερκίδα της ιστορικής έδρας της Μαύρης Θύελλας, θα παραδοθεί προς χρήση από τους μελανόλευκους τις προσεχείς μέρες καθαρό και με πλήρη εξοπλισμό σε λειτουργία.

Τα εισιτήρια διαρκείας

Στο μεταξύ, συνεχίζεται η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της Καλαμάτας για την σεζόν 2018-19 από τα γραφεία της ομάδας στο Γήπεδο Μεσσηνιακού. Οι ημέρες και ώρες λειτουργίας έχουν ως εξής:

Δευτέρα – Παρασκευή 09:00 – 14:00 και 18:00 – 20:00

Σάββατο: 10:00 – 13:00

Τα εισιτήρια διαρκείας 2018 – 2019 έχουν υπολογιστεί ώστε να παρέχουν στον κάτοχο έκπτωση σε σχέση με το απλό εισιτήριο ενώ με την αγορά εισιτηρίου διαρκείας της Καλαμάτας δίνονται σημαντικά προνόμια και εκπτώσεις. Πιο αναλυτικά:

-Διατίθενται εισιτήρια διαρκείας από 60 ευρώ έως 140 ευρώ.

-Στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας θα παρέχονται εκπτώσεις από τους χορηγούς της ομάδας.

-Θα παρέχεται έκπτωση 20% σε φοιτητές και ανέργους.

-Τα παιδιά έως και 10 ετών μπορούν να προσέρχονται ΔΩΡΕΑΝ στο γήπεδο.

-Κάθε γονιός - κηδεμόνας μπορεί να εξασφαλίσει ΠΑΙΔΙΚΟ - ΕΦΗΒΙΚΟ εισιτήριο διαρκείας με έκπτωση 50% για κάθε παιδί ή έφηβο από 10 έως 18 ετών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την διαθεσιμότητα και τις παροχές μπορείτε να απευθυνθείτε στον «Π.Σ. Η Καλαμάτα»: e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., Τηλ: 27210 98999


858 views
Top