Από την ΑΕΚ στην Μαύρη Θύελλα ο Δημήτρης Ψάνης!

Από τα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ στα μελανόλευκα της Καλαμάτας βρέθηκε ο 20χρονος αμυντικός Δημήτρης Ψάνης, ο οποίος αποτελεί το πέμπτο καλοκαιρινό μεταγραφικό απόκτημα των μελανόλευκων.

Ο Ψάνης, ο οποίος αγωνίζεται ως αριστερό μπακ, γεννήθηκε στην Μυτιλήνη στις 20 Αυγούστου 1998 και έκανε τα πρώτα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Παλλεσβιακό.

Το 2014 ως μέλος των Μικτών και των κλιμακίων των προεθνικών ομάδων, προσέλκησε το ενδιαφέρον της ΑΕΚ και αποκτήθηκε το καλοκαίρι της ίδιας χρονιάς. Φόρεσε τα κιτρινόμαυρα για τέσσερα χρόνια, ενώ την σεζόν που ολοκληρώθηκε ήταν βασικός στην ομάδα Κ20.

Ο Δημήτρης Ψάνης βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης με τους δικούς του στα γραφεία της Καλαμάτας, όπου τον υποδέχτηκε ο πρόεδρος της ομάδας Απόστολος Κουκούτσης (φωτο) και τον καλωσόρισε στην οικογένεια της Μαύρης Θύελλας.

Ο 20χρονος αμυντικός, με δήλωσή του στο επίσημο site της Καλαμάτας, ανέφερε:

Είναι τιμή μου που αποτελώ μέλος της ιστορικής ομάδας της Καλαμάτας. Είμαι πανέτοιμος για την νέα αυτή μεγάλη πρόκληση στην καριέρα μου και θα δώσω όλες μου τις δυνάμεις για να βοηθήσω και εγώ από την πλευρά μου την Μαύρη Θύελλα να εκπληρώσει τους στόχους της”.

Η Καλαμάτα συνεχίζει τον μεταγραφικό της σχεδιασμό βάση του πλάνου που έχει καταρτίσει ο Γιάννης Χριστόπουλος και υλοποιεί η διοίκηση ώστε να δημιουργηθεί ένα ρόστερ που θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής.


1113 views
Top