Μαύρη Θύελλα: Με τον Γιάννη Γεωργιτζίκη ολοκληρώθηκε το τεχνικό τιμ

Με έναν παλιό γνώριμο της Μαύρης Θύελλας και του φίλαθλου κόσμου της Μεσσηνίας, ολοκληρώθηκε το προπονητικό τιμ της Καλαμάτας για την σεζόν 2018-19.

Πρόκειται για Γιάννη Γεωργιτζίκη, ο οποίος θα είναι βοηθός του Γιάννη Χριστόπουλου μαζί με τον Γιώργο Πολυμενέα που έχει επιπλέον και την ευθύνη στον τομέα της φυσικής καταστάσης.

Ο Σερραίος στην καταγωγή αλλά ... πολιτογραφημένος Καλαματιανός Γιάννης Γεωργιτζίκης υπήρξε μέλος της ομάδας την τριετία 1992-95 και μάλιστα τότε με δικό του μέσα στην Καλλιθέα η Μαύρη Θύελλα είχε πάρει το ισόπαλο 2-2 και είχε εξασφαλίσει την άνοδο στην Β’ Εθνική.

Η ανακοίνωση των μελανόλευκων για τον Γιάννη Γεωργιτζίκη αναφέρει:

“Ο “ΠΣ Η Καλαμάτα” είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την έναρξη συνεργασίας με τον προπονητή Γιάννη Γεωργιτζίκη ο οποίος θα αποτελέσει μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας ως βοηθός προπονητή.

Ο Γιάννης Γεωργιτζίκης, ο οποίος είναι κάτοχος διπλώματος UEFA B, γεννήθηκε στις 21/04/1967 στον Ροδολίβο Σερρών. Ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε στην Ξάνθη την διετία 1989-91, με την οποία κέρδισε την άνοδο στην Α’ Εθνική, ενώ στην συνέχεια βρέθηκε στην Καλαμάτα αφού μεσολάβησε μια μικρή παρουσία στον Ηλυσιακό.

Φόρεσε τα μελανόλευκα για τρία χρόνια (1992-95) και στέφθηκε πρωταθλητής στην Γ’ Εθνική. Κατόπιν αγωνίστηκε σε Σπάρτη, Παναρκαδικό, Αλεξανδρούπολη, Ζάκυνθο και Πάμισο.

Ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα από τον Πανιώνιο Καλαμάτας το 2001. Το 2006 επέστρεψε στον τόπο καταγωγής του δημιουργώντας Ακαδημίες ποδοσφαίρου στον Δήμο Αμφίπολης.

Ο Γιάννης Γεωργιτζίκης μιλώντας στο fckalamata.gr, ανέφερε για την συνεργασία του με την Καλαμάτα:

“Αισθάνομαι ιδιαίτερη χαρά που επιστρέφω στην Καλαμάτα και θα αποτελέσω και πάλι μέλος της ομάδας έχοντας άλλη ιδιότητα. Θεωρώ σπίτι μου τόσο την πόλη όσο και την Μαύρη Θύελλα και πιστεύω πως μετά από χρόνια έφτασε το πλήρωμα του χρόνου ώστε η ομάδα να επιστρέψει στον δρόμο των επιτυχιών. Πιστεύω πως η παρουσία του Γιάννη Χριστόπουλου αποτελεί εγγύηση γι’ αυτό και είμαι αισιόδοξος για το νέο αυτό ξεκίνημα”.

Με την συμφωνία με τον Γιάννη Γεωργιτζίκη ολοκληρώθηκε το τεχνικό τιμ της Καλαμάτας για τη νέα σεζόν το οποίο έχει ως εξής:

Προπονητής: Γιάννης Χριστόπουλος

Προπονητής Φυσικής κατάστασης/ βοηθός προπονητή: Γιώργος Πολυμενέας

Βοηθός προπονητή: Γιάννης Γεωργιτζίκης

Προπονητής τερματοφυλάκων: Κώστας Παγανιάς

 

 

 

1442 views
Top