Μαύρη Θύελλα: Πήραν “φωτιά” οι διάδρομοι του Reaction στα εργομετρικά (φωτο)

Δεν είχε μόνο μεταγραφή αλλά και εργομετρικά τεστ η σημερινή μέρα για την Μαύρη Θύελλα. Οι επαφές με παίκτες βρίσκονται στο... πικ και τα επόμενα 24ωρα αναμένονται νέες υπογραφές αλλά παράλληλα η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτη ένταση.

Οι παίκτες της Καλαμάτας χωρισμένοι σε γκρούπ ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου στο γυμναστήριο Reaction τα εργομετρικά τεστ, τα οποία περιλαμβάνουν σειρά μετρήσεων και αξιολόγηση των παραμέτρων φυσικής κατάστασης.

Οι μελανόλευκοι σήμερα και αύριο, θα κάνουν μέτρηση της μέγιστης πρόσληψης οξυγόνου και αντοχής στον διάδρομο, θα κάνουν μετρήσεις εκρηκτικότητας, ταχύτητας, ευκινησίας καθώς επίσης και δύναμης ενώ θα καταγραφούν τα πλήρη ανθρωπομετρικά χαρακτηριστικά (βάρος, ύψος, ποσοστό λίπους).

Η διαδικασία ξεκίνησε νωρίς το πρωί του Σαββάτου υπό την επίβλεψη σύσσωμου του προπονητικού τιμ της Μαύρης Θύελλας, του προπονητή Γιάννη Χριστόπουλου, του προπονητή φυσικής κατάστασης και βοηθού προπονητή Γιώργου Πολυμενέα, του βοηθού προπονητή Γιάννη Γεωργιτζίκη, του προπονητή τερματοφυλάκων Κώστα Παγανιά και με την συνδρομή του εργοφυσιολόγου Δημήτρη Στεργιόπουλου και του εργοφυσιολόγου- διατροφολόγου Θανάση Ζαββού, οι οποίοι θα προχωρήσουν και στην ανάλυση των αποτελεσμάτων.

Ο πλήρης εργομετρικός έλεγχος θεωρείται απαραίτητος και ιδιαίτερα χρήσιμος για τον καταρτισμό του προπονητικού προγράμματος και τη βελτιστοποίηση της αθλητικής απόδοσης και στην Μαύρη Θύελλα δεν αφήνουν τίποτα στην τύχη ενόψει της νέας σεζόν.


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2230 views
Top