Μαύρη Θύελλα: “Το πρώτο ραντεβού με τον κόσμο μας για τη νέα σεζόν”

Ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο για την επίσημηπρώτη” της ομάδας και τον αγιασμό ενόψει της νέας σεζόν, που θα γίνουν το απόγευμα της Τετάρτης (8/8/, 18:30), στο γήπεδο Μεσσηνιακού, απηύθυνε η Καλαμάτα.

Οι μελανόλευκοι έχουν μπεί στο γήπεδο εδώ και δέκα μέρες πραγματοποιώντας διπλές προπονήσεις ενώ μέρα με την μέρα γεμίζει και το ρόστερ της ομάδας. Στην “πρώτη” μάλιστα δεν αποκλείεται να υπάρχουν κι άλλα νέα ονόματα , εκτός από τις 10 μεταγραφές που έχουν ήδη ανακοινωθεί.

Η ανακοίνωση των μελανόλευκων αναφέρει:

O ΠΣ “Η Καλαμάτα” απευθύνει ανοικτό κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας να παραβρεθεί την επίσημη “πρώτη” για τη νέα σεζόν που θα γίνει την Τετάρτη 8 Αυγούστου, στις 18:30, στο γήπεδο Μεσσηνιακού.

Στο νέο ξεκίνημα, στην αλλαγή σελίδας στην ιστορία της, η Μαύρη Θύελλα κοιτάζει με αισιοδοξία το μέλλον και την σεζόν που έρχεται και επιδιώκει σε αυτή τη γεμάτη όνειρα προσπάθειά της να έχει την διαρκή στήριξη του κόσμου της.

Η επίσημη «πρώτη» θα αποτελέσει παράλληλα μια ευκαιρία για τους φιλάθλους να δουν από κοντά τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα ενώ θα τελεστεί και ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της ποδοσφαιρικής σεζόν 2018-2019.

Ραντεβού, λοιπόν, την Τετάρτη 8/8 (18:30) στην γήπεδο Μεσσηνιακού για την πρώτη γνωριμία με την ομάδα μας!”, καταλήγει η ανακοίνωση των μελανόλευκων.

 

443 views
Top