Καλαμάτα: Ο Γιάννης Βοσκόπουλος “λιοντάρι” στο κέντρο της άμυνας!

Τον εμβληματικό πρώην αρχηγό του Πανσερραϊκού, Γιάννη Βοσκόπουλο έκανε δικό της η Καλαμάτα ολοκληρώνοντας μια σούπερ μεταγραφή για το κέντρο της άμυνας!

Ο 31χρονος (24/10/1987) πανύψηλος (1.90) στόπερ έχει σημαντική πορεία στις επαγγελματικές κατηγορίες από το ξεκίνημα της καριέρας του στον ΠΑΟΚ μέχρι τις ΗΠΑ που πήγε την περασμένη Άνοιξη.

Ο πρώην κάπτεν των “λιονταριών” είχε δύο θητείες στον Πανσερραϊκό με συνολικά 183 συμμετοχές και 4 γκολ (2007-11 και 2014-18). Έγινε επαγγελματίας στον ΠΑΟΚ το 2006 ενώ αγωνίστηκε ακόμη σε Αγροτικό Αστέρα, Παναχαϊκή, Λάρισα, Πανηλειακό έχοντας συνολικά περισσότερες από 220 συμμετοχές σε επαγγελματικές κατηγορίες.

Τον περασμένο Απρίλιο και μετά τα οικονομικά προβλήματα που είχε ο Πανσερραϊκός, ο Βοσκόπουλος και άλλοι ερυθρόλευκοι έμειναν ελεύθεροι και ο 30χρονος αμυντικός βρέθηκε στις ΗΠΑ, στην Ρότσεστερ της Νέας Υόρκης όπου προπονητής είναι ο Παναγιώτης Διλμπέρης.

Αγωνίστηκε στις ΗΠΑ μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήμστος, στις αρχές Ιουλίου.

Μιλώντας στο fckalamata.gr για το νέο βήμα στην καριέρα του, ο Γιάννης Βοσκόπουλος, τόνισε πως καθοριστικό ρόλο στην απόφασή του έπαιξε η παρουσία του Γιάννη Χριστόπουλου αλλά η προσέγγιση του προέδρου Απόστολου Κουκούτση.

Η παρουσία στην ομάδα του κ. Γιάννη Χριστόπουλου αποτέλεσε καθοριστικό παράγοντα στην απόφασή μου. Γνωρίζω και εκτιμώ το προπονητικό του έργο και θεωρώ δεδομένο πως θα γίνει μεθοδική και οργανωμένη δουλειά σε όλα τα επίπεδα. Παράλληλα, στις επαφές που έγιναν με κέρδισε και η προσέγγιση του προέδρου κ. Κουκούτση οπότε δεν ήταν δύσκολο να πάρω την απόφαση. Βλέπω πως διαμορφώνονται οι συνθήκες ώστε η ομάδα να αναγεννηθεί και χαίρομαι που αποτελώ μέλος αυτής της προσπάθειας”.

 

1036 views
Top