Και ο Έλβις Γκελγκέρια στο “μικροσκόπιο” Χριστόπουλου

Με δυο νέα πρόσωπα στις προπονήσεις συνεχίστηκε την Παρασκευή η προετοιμασία της Καλαμάτας. Ο πρώτος ήταν ο Γιάννης Βοσκόπουλος, ο οποίος ανακοινώθηκε νωρίτερα επίσημα από τους μελανόλευκους και ο δεύτερος ο Έλβις Γκελγκέρια.

Ο 19χρονος μεσοεπιθετικός θα δοκιμαστεί από τον Γιάννη Χριστόπουλο τις προσεχείς μέρες οπότε και θα αποφασιστεί εάν αποκτηθεί. Ο Γκελγκέρια αγωνίστηκε πέρυσι στον Απόλλωνα Καλαμάτας ως δανεικός απο τον Ηρακλή Καλαμάτας και νωρίτερα το καλοκαίρι είχε μεταβεί για δοκιμαστικά στην Οστάνδη.

Το πρόγραμμα της Παρασκευής είχε διπλή προπόνηση, το πρωί στο Δημοτικό στάδιο και το απόγευμα στο γήπεδο Μεσσηνιακού.

Στην πρωινή προπόνηση οι μελανόλευκοι δούλεψαν κυρίως στην φυσική κατάσταση και την τακτική στην άμυνα. Εκτός προγράμματος έμεινε ο Χρήστος Μίνγκας ο οποίος ήταν εμπύρετος.

Το μεγαλύτερο μέρος της απογευματινής προπόνησης περιλάμβανε τακτική στην επίθεση.

Στο μεταξύ, την Πέμπτη, έξι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας, οι Βούρας, Μίνγκας, Κόκκαλης, Ψάνης, Ζαχαρόπουλος, Τσόπελας πραγματοποίησαν μετρήσεις δύναμης σε ισοκινητικό δυναμόμετρο στο Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας «Διάπλαση» Καλαμάτας.

Τις επόμενες μέρες θα πραγματοποιήσουν μετρήσεις και οι υπόλοιποι μελανόλευκοι. 

Ευχαριστίες στο Falireas Medical Center

Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” εκφράζει τις ευχαριστίες του στον ιατρό μικροβιολόγο Δρ. Παναγιώτη Φαληρέα και το Falireas Medical Center για την δωρεάν κάλυψη των αιματολογικών εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκαν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας.

 

 

913 views
Top