Μαύρη Θύελλα: Θωρακίζει την άμυνα με τον Μανώλη Αλιατίδη

Τρίτωσε... το καλό με τους στόπερ στην Μαύρη Θύελλα καθώς ο Μανώλης Αλιατίδης είναι το νέο μελανόλευκο απόκτημα για το κέντρο της άμυνας. Πρόκειται για 23χρονοπύργο” ο οποίος ήρθε στην Καλαμάτα από την Καβάλα και με τους Μπίζο, Βοσκόπουλο θα αποτελέσει την τριάδα των στόπερ.

Παρά το νεαρό της ηλικίας του ο Αλιατίδης γνωρίζει άριστα την κατηγορία έχοντας αξιόλογη διαδρομή στις Εθνικές κατηγορίες.

Γεννημένος στην Πτολεμαϊδα στις 5 Φεβρουαρίου 1995, υπήρξε αρχικά μέλος της Κ20 της Βέροιας ενώ την σεζόν 2015-16 βρέθηκε στην ομάδα της Κοζάνης (Γ’ Εθνική, 26 συμμ.).

Την επόμενη χρονιά αποκτήθηκε από τον Απόλλωνα Σμύρνης και το Γενάρη του 2017 παραχωρήθηκε δανεικός στον Ιάλυσο (Γ’ Εθνική). Από την Ρόδο βρέθηκε πέρυσι στην Καβάλα πραγματοποιώντας μια εξαιρετική χρονιά (18 συμμ.) στον 1ο όμιλο της Γ’ Εθνικής.

Φέτος ξεκίνησε προετοιμασία με τους “αργοναύτες” αλλά πριν 10 μέρες έλυσε την συνεργασία του με την ομάδα καθώς δεν τηρήθηκαν κάποια από τα αρχικά συμφωνηθέντα.

Μιλώντας στο επίσημο site της ομάδας fckalamata.gr για το νέο σταθμό της καριέρας του, ο Μανώλης Αλιατίδης τόνισε:

Αισθάνομαι μεγάλη τιμή που θα φορέσω την φανέλα της ιστορικής Καλαμάτας. Γνωρίζω πως η ομάδα πραγματοποιεί ένα νέο ξεκίνημα σε όλα τα επίπεδα με έναν προπονητή εγνωσμένης αξίας, τον κ. Χριστόπουλο, o οποίος μου παρουσίασε το πλάνο της ομάδας και διαπίστωσα πως τα θέλω της συλλόγου συμπίπτουν με τα δικά μου.

"Χαίρομαι που θα αποτελέσω μέλος αυτής της προσπάθειας και πιστεύω πως διαμορφώνονται οι συνθήκες εκείνες που θα επιτρέψουν στην ομάδα να βρεθεί μετά από χρόνια στις επαγγελματικές κατηγορίες, εκεί δηλαδή που ανήκει”.

 

1616 views
Top