Μαύρη Θύελλα: Πρόστιμο και τιμωρία έδρας

Η ήττα από την Σπάρτη θα στοιχίσει ακριβά στην Καλαμάτα καθώς πέρα από τους βαθμούς που χάθηκαν αναμένεται να έρθει και καμπάνα από την ΕΠΟ για όσα έγιναν στο γήπεδο του Μεσσηνιακού.

Ο ροδίτης διαιτητής Μιάρης, έχει αναφέρει στο φύλλο αγώνα με πάσα λεπτομέρεια τα όσα συνέβησαν. Αναφέρει τις διακοπές για ρίψη αντικειμένων και κροτίδων αλλά και το σπάσιμο και ρίψη καθισμάτων μετά το γκολ της Σπάρτης στις καθυστερήσεις του αγώνα. Μάλιστα στην πρώτη διακοπή του αγώνα παρέδωσε ο ίδιος στον παρατηρητή αντικείμενο που έπεσε από την κερκίδα.

Βάσει όλων των παραπάνω η «Μαύρη Θύελλα» θα τιμωρηθεί με βαρύ χρηματικό πρόστιμο αλλά και τιμωρία έδρας για μια ή δυο αγωνιστικές. Το επόμενο ματς για την Καλαμάτα είναι στην Βάρδα ενώ εντός έδρας αγωνίζεται και πάλι στις 10 Ιανουαρίου με το Βύζαντα, στην τελευταία αγωνιστική του πρώτου γύρου. Θεωρείται σίγουρο πως θα δώσει κεκλεισμένων των θυρών αυτό το ματς πράγμα που εάν συμβεί θα σημαίνει πως η Καλαμάτα θα παίξει και πάλι με κόσμο εντός έδρας στις 7 Φεβρουαρίου με το Λουτράκι!

635 views
Ετικέτες
Top