Μαύρη Θύελλα: Χωρίς Βούρα, Νταγκούλου αλλά με Μάρκοβιτς

Τα πλάνα του για την αυριανή (9/9), κυριακάτικη πρόβα” της Καλαμάτας με την Πελλάνα Καστορείου, χωρίς να υπολογίζει τρείς ποδοσφαιριστές κάνει ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Πέρα από την δεδομένη απουσία του Ειντές Νταγκούλου, ο οποίος θα μείνει τέσσερις εβδομάδες εκτός δράσης, στα αποκαλυπτήρια της Μαύρης Θύελλας δεν θα πάρουν επίσης μέρος ο Ηλίας Βούρας με τον Παναγιώτη Ρουμελιώτη.

Ο 30χρονος τερματοφύλακας ακολουθεί αγωγή για μια μόλυνση στον αγκώνα ενώ ο 15χρονος επιθετικός θα μείνει προληπτικά εκτός εξαιτίας μικροενοχλήσεων.

Αντίθετα με τους παραπάνω, χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρει ο Ιβάν Μάρκοβιτς. Ο Σέρβος επιθετικός ο οποίος ήταν από τις τελευταίες αφίξεις στην Καλαμάτα, μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα της ομάδας και ο Γιάννης Χριστόπουλος θα τον χρησιμοποιήσει στο ματς με την πρωταθλήτρια Λακωνίας.

Το αυριανό φιλικό θα είναι το δεύτερο στη σεζόν μετά την νίκη στην Σπάρτη και ο 46χρονος καλαματιανός τεχνικός περιμένει να δεί στην πράξη και σε συνθήκες αγώνα όλα όσα δουλεύει στις προπονήσεις.

Η αναμέτρηση με την ομάδα του Ηλία Αναστασάκου, στην οποία μάλιστα πέρυσι αγωνίστηκε έχοντας συνεισφορά στην κατάκτηση του τίτλου ο Άγγελος Μπίζος, θα ξεκινήσει στις 5.30 μ.μ.

Όπως έχει γίνει γνωστό, η γενική είσοδος ορίστηκε στα 5 ευρώ.

Θα ισχύσουν τα εισιτήρια διαρκείας της νέας περιόδου ενώ τα παιδιά ηλικίας έως 12 ετών, θα εισέρχονται δωρεάν, με την συνοδεία γονέων .

Επίσης, θα λειτουργήσει το γραφείο έκδοσης εισιτηρίων διαρκείας και όσοι φίλαθλοι επιθυμούν θα μπορούν να προμηθευτούν τις κάρτες της νέας περιόδου ενώ θα λειτουργήσει η μπουτίκ για την αγορά προϊόντων της ομάδας.

 

 

551 views
Top