Ο Θωμάς παίρνει την ελευθέρας του απο τον Ράλλη και φεύγει!

Ουσιαστικά παρελθόν αποτελεί για την «Μαύρη Θύελλα» ο Άρης Θωμάς ο οποίος θα συνεχίσει να φορά τα μελανόλευκα μέχρι την ερχόμενη Κυριακή και την Δευτέρα θα πάρει την ελευθέρας του!

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του sport365.gr, o πατρινός τερματοφύλακας συναντήθηκε χθες βράδυ με τον πρόεδρο της Καλαμάτας Γιώργο Ράλλη, στον οποίο εξέφρασε στην επιθυμία να αποχωρήσει από την ομάδα εξηγώντας και τους λόγους της απόφασής του.

Ο Γιώργος Ράλλης απάντησε θετικά στο αίτημα του παίκτη και έτσι ο γκολκίπερ ο οποίος στο διάστημα της παραμονής του στην Καλαμάτα ανέπτυξε ιδιαίτερη σχέση με τον κόσμο θα αποτελέσει και τυπικά παρελθόν μετά το ματς την Βάρδα.

Οι λόγοι της απόφασης του Θωμά συνδέονται προφανώς με το γεγονός πως στα τελευταία ματς έχει χάσει την θέση του βασικού τερματοφύλακα που είχε στην ομάδα ενώ δεν αποκλείεται να υπάρχουν κι άλλες αιτίες. Όπως και να έχει, ο Θωμάς είναι ο πρώτος παίκτης της «Μαύρης Θύελλας» που ανοίγει το κεφάλαιο «οικειοθελής αποχώρηση» και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κι άλλοι ενόψει της μεταγραφικής περιόδου.

791 views
Top