Κουκούτσης στην ΕΠΟ: Προμελετημένη διαδικασία

Τα πράγματα με το όνομά τους αναφορικά με το καταρτισμό των ομίλων είπε ο πρόεδρος της Καλαμάτας, Απόστολος Κουκούτσης, μιλώντας στο περιθώριο της κλήρωσης που έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης στην ΕΠΟ. Αναλυτικά οι δηλώσεις του στο "mikriliga":

Υπήρχε ένταση στην αρχή της κλήρωσης, από τις ΕΠΣ και τις ομάδες που έχουν αδικηθεί από τον καταρτισμό των ομίλων. Υπήρξε μία δέσμευση ότι μπορεί να βοηθηθούν οικονομικά οι συγκεκριμένες ομάδες. Εγώ προσωπικά δεν το πιστεύω αυτό, καθώς θα έπρεπε να είχε γίνει πολύ πιο πριν αυτή η οικονομική στήριξη προς τις ομάδες”, τόνισε ο διοικητικός ηγέτης της Μαύρης Θύελλας και συμπλήρωσε εξηγώντας τον λόγο των μελανόλευκων ενστάσεων:

Εμείς αντιδρούμε περισσότερο γιατί οι όμιλοι έχουν βγει με φωτογραφικό τρόπο. Κάποιες ομάδες θα βοηθηθούν από αυτήν την κίνηση. Δεν υπήρχε κάποιος λόγος να αλλάξει ο όμιλος της Πελοποννήσου. Κάποιος έχει βάλει το χέρι του για να αλλάξουν οι όμιλοι. Ήμασταν οι πρώτοι που αντιδράσαμε, καθώς αρχικά ήθελαν να μας τοποθετήσουν στο γκρουπ της Αττικής. Ολη η διαδικασία από την αρχή έμοιαζε σαν να είναι προμελετημένη με σκοπό να ευνοηθούν κάποιες συγκεκριμένες ομάδες. Εμείς θα παλέψουμε, θα θωρακίσουμε την ομάδα μας και θα προχωρήσουμε.”

 

 

708 views
Top