Μαύρη Θύελλα: Ο Νίκος Δημητρακόπουλος νέος γυμναστής

Με νέο γυμναστή το Νίκο Δημητρακόπουλο (στη φωτ. με το Γιάννη Τσόπελα) θα συνεχίσει στην σεζόν η Καλαμάτα καθώς εντελώς ξαφνικά ο Γιώργος Πολυμενέας ανακοίνωσε πως επικείμενες νέες επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν του επιτρέπουν να συνεχίσει ως μέλος του τεχνικού τιμ της ομάδας.

Η απροσδόκητη αυτή εξέλιξη, δυο εβδομάδες πριν την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, αιφνιδίασε τους μελανόλευκους, ιδιαίτερα τον Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος είχε συνεργάτη και στο παρελθόν (στον πάγκο του Λεβαδειακού) τον 30χρονο γυμναστή.

Ο νέος γυμναστής της ομάδας, Νίκος Δημητρακόπουλος έχει δουλέψει σε υψηλό επίπεδο καθώς συνεργάστηκε για μια τετραετία με την ομάδα της ΑΕΚ.

Γεννήθηκε στην Καλαμάτα το 1982 και σπούδασε Επιστήμες των Σπορ στο Πανεπιστήμιο του Σάντερλαντ στην Μεγ. Βρετανία. Ειδικεύτηκε στην αθλητική ιατρική και στην συνέχεια έκανε μεταπτυχιακό εργοφυσιολογίας στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

Υπήρξε γυμναστής- εργοφυσιολόγος στην ποδοσφαιρική ομάδα της ΑΕΚ την διετία 2007-09 ενώ στην συνέχεια για δυο ακόμη χρόνια παρέμεινε εξωτερικός συνεργάτης της ομάδας για τις εργομετρικές μετρήσεις.

Ο Νίκος Δημητρακόπουλος, ο οποίος είναι ιδιοκτήτης του γυμναστηρίου “Sports Centerστην Καλαμάτα, γνωρίστηκε το πρωί της Πέμπτης με τους μελανόλευκους και γύμνασε για πρώτη φορά την ομάδα στην προπόνηση που έγινε στο γήπεδο Μεσσηνιακού.

Η Μαύρη Θύελλα προετοιμάζεται χωρίς αγωνιστικά προβλήματα και θα παρουσιαστεί πανέτοιμη την Κυριακή στον προημιτελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας με τον Πάμισο. Πέρα από τον τραυματία Νταγκούλου, ο οποίος έχει ήδη ξεκινήσει τρέξιμο, όλοι οι υπόλοιποι μελανόλευκοι είναι στην διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου.

 

1336 views
Top