Απορρίφθηκε η ένσταση του Πάμισου, δικαίωση Μαύρης Θύελλας από ΕΠΣΜ!

Η Πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ Μεσσηνίας απέρριψε την ένσταση του Πάμισου Μεσσήνης για εκπρόθεσμη συμμετοχή της Καλαμάτας στο Κύπελλο Μεσσηνίας, πράγμα που σημαίνει πως ο Κυριακάτικος προημιτελικός θα γίνει κανονικά στο γήπεδο Μεσσηνιακού και οι δυο ομάδες θα αναμετρηθούν στις τέσσερις γραμμές για την πρόκριση και όχι στα γραφεία των επιτροπών.

Όπως είχαμε τονίζει εξαρχής, η συμμετοχή της Καλαμάτας ήταν καθόλα σύννομη με όλα τα απαραίτητα έγγραφα και εντός προθεσμιών. Έγινε μάλιστα με τις οδηγίες της ΕΠΟ, μετά την σχετική αλληλογραφία για το ζήτημα που είχε η Ένωση Μεσσηνίας.

Στο σκεπτικό της απόφασης μάλιστα αναφέρονται όλα τα παραπάνω. Η επιτροπή εξέτασε ενδελεχώς τον φάκελλο, τις αιτήσεις που έχουν υποβληθεί και τις απαντήσεις της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ και αποφάνθηκε πως δεν συντρέχει λόγος αποβολής της Καλαμάτας από το Κύπελλο, απορρίπτοντας την καταγγελία του Πάμισου.

Η Καλαμάτα είναι πανέτοιμη και αγωνιστικά για το ματς, το οποίο μάλιστα ορίστηκε από την ΕΠΣΜ με διαιτητή τον Ηλία Αλεξέα, ενώ άγνωστη προς το παρόν παραμένει η στάση που θα τηρήσει ο Πάμισος μετά την απόρριψη της καταγγελίας.803 views
Top