Καλαμάτα- Πάμισος (16:30): Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο γήπεδο Μεσσηνιακού!

Όλοι οι δρόμοι οδηγούν σήμερα στο γήπεδο Μεσσηνιακού. Το πρώτο μεγάλο ντέρμπι της σεζόν μεταξύ των δυο Μεσσηνιακών εκπροσώπων στην Γ’ Εθνική, Καλαμάτας και Πάμισου Μεσσήνης, για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου Μεσσηνίας, συγκεντρώνει όλα τα βλέμματα εντός και εκτός νομού, ιδιαίτερα μετά τα όσα προηγήθηκαν με την ένσταση των “πρασίνων”.

Και για τις δυο ομάδες, οι σημερινός προημιτελικός (σέντρα στις 16:30), θα αποτελέσει πρόβα πρωταθλήματος καθώς την ερχόμενη Κυριακή αμφότερες θα βρεθούν στην σέντρα του 8ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Αγώνα ανώτερης κατηγορίας θα θυμίζει και το σκηνικό στο γήπεδο Μεσσηνιακού καθώς θα υπάρχει διακριτική αλλά ισχυρή αστυνομική δύναμη ενώ θα ανοίξει και η κερκίδα των φιλοξενουμένων στην βόρεια πλευρά για τους φίλους το Πάμισου οι οποίοι θα βρεθούν στο γήπεδο.

Το ενδιαφέρον του κόσμου είναι έντονο καθώς θα κοντραριστούν οι δυο κορυφαίες ομάδες του νομού και το σημερινό ματς θα αποτελέσει το καλύτερο ορεκτικό για τις μάχες που θα έρθουν από την ερχόμενη εβδομάδα.

Η αναμέτρηση πέρασε από σαράντα κύματα με την επιλογή του Πάμισου να προχωρήσει σε ένσταση για εκπρόθεσμη συμμετοχή της Μαύρης Θύελλας και η οποία τελικά έπεσε στο κενό καθώς οι μελανόλευκοι ήταν καθόλα νομότυποι, έχοντας μάλιστα και το “okτης ΕΠΟ.

Η μάχη λοιπόν θα μεταφερθεί εντός των τεσσάρων γραμμών όπου η Καλαμάτα θα παρουσιαστεί πανέτοιμη και αποφασισμένη για τη νίκη- πρόκριση θέλοντας να βγάλει θετικό αγωνιστικό πρόσωπο μπροστά στον κόσμο της.

Στα υπόλοιπα ματς της ημέρας ο Τσικλητήρας Πύλου, τυπικά γηπεδούχος στην Μεθώνη, θα υποδεχτεί την Ομόνοια ενώ στους Γαργαλιάνους ο Τέλος Άγρας θα κοντραριστεί με την Μάνη.

Το πρόγραμμα:

Κυριακή 23/9, 16:30

Καλαμάτα – Πάμισος

γηπ. Μεσσηνιακού: Αλεξέας, Γκούμας, Σκόρδος

Τσικλητήρας Πύλου – Ομόνοια

γηπ. Μεθώνης: Ψηλοπαναγιώτης, Τσουλάκος, Ταβουλαρέας

Τέλος Άγρας – ΑΕ Μάνης

γηπ. Γαργαλιάνων: Καυκάς, Τσοπανάκης, Κομπιλίρης


890 views
Top