Χριστόπουλος: Πανάξια πρόκριση, όλο και καλύτεροι στην συνέχεια (ΒΙΝΤΕΟ)

Μόνο καλά λόγια είχε να πει ο Γιάννης Χριστόπουλος για την εμφάνιση των μελανόλευκων και την πρόκριση που πήραν στα ημιτελικά του Κυπέλλου Μεσσηνίας με τη νίκη τους επί του Πάμισου Μεσσήνης.

Ο 46χρονος τεχνικός έμεινε ευχαριστημένος από την προσπάθεια και την αγωνιστικότητα που επέδειξαν οι ποδοσφαιριστές της Καλαμάτας, επισήμανε πως είναι θετικό το γεγονός της δημιουργίας σωρείας ευκαιριών αλλά όπως τόνισε σε τέτοιου είδους παιχνίδια το έργο της ομάδας θα γίνεται πιο εύκολο αν το γκολ έρχεται νωρίτερα στο παιχνίδι.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος τόνισε πως η πρόκριση είναι δίκαιη και πανάξια και στάθηκε στο γεγονός πως παίχτηκε ελάχιστος χρόνος καθαρού ποδοσφαίρου εξαιτίας των συνεχών διακοπών.

Επισήμανε πως η Καλαμάτα διαθέτει μια καινούργια ομάδα η οποία θέλει χρόνο για να χτιστεί και τέλος συμπλήρωσε πως με την είσοδο των ξένων παικτών της ομάδας (σ.σ. Νταγκούλου, Μάρκοβιτς, Ρόνι Κάρλος), η Καλαμάτα θα παρουσιαστεί ακόμα πιο βελτιωμένη στη συνέχεια.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γιάννη Χριστόπουλου:

Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια από έκαναν στα 120 λεπτά του αγώνα. Ήταν σοβαροί, πειθαρχημένοι. Νομίζω ότι κυριαρχήσαμε στον αγώνα. Ξεκινήσαμε από τα πρώτα λεπτά να δημιουργούμε ευκαιρίες, είχαμε πολλά δοκάρια αλλά δυστυχώς δεν μπήκε απ' την αρχή ένα γκολ να αλλάξει μορφή του αγώνα.

Δυστυχώς, επίσης, από 120 τα λεπτά του παιχνιδιού είναι ζήτημα να παίχτηκαν 25 λεπτά πραγματικό παιχνίδι. Έτσι είναι η κατάσταση όμως, πρέπει να συνηθίσουμε σ' αυτές συνθήκες. Νομίζω ότι η νίκη είναι δίκαιη πέρα για πέρα, απλά μια άτυχη στιγμή του Φουάση ο όποιος ήταν έξοχος κατά τα άλλα, τον Πάμισο απ' το πουθενά στο παιχνίδι και πήγαμε στην παράταση.

Η ομάδα είναι πολύ καινούργια δεν μπορεί να φτιαχτεί μια ομάδα από τη μια μέρα στην άλλη ούτε μέσα σ' ένα μήνα ούτε σε δύο υπάρχουν όμως οι βάσεις το βλέπετε και σεις υπάρχουν πολλά νέα παιδιά ποιοτικά παιδιά συνεχώς θα γινόμαστε όλο και καλύτεροι και όταν έρθουν και ξένοι και Μπουν στην ομάδα μας γιατί έχουμε αρκετές απουσίες όπως γνωρίζετε τότε η ομάδα θα παρουσιαστεί πράγματι βελτιωμένη.

Το βασικό είναι να δημιουργούμε ευκαιρίες και σήμερα, όπως και σε όλα τα προηγούμενα ματς δημιουργούμε σωρεία ευκαιριών. Το θέμα είναι να τις κάνουμε γκολ και κάποια στιγμή να γυρίσει και η τύχη λίγο με το μέρος μας ώστε στις 3-4 πρώτες μεγάλες ευκαιρίες να μπορούμε να σκοράρουμε ώστε να αλλάζει μορφή του αγώνα και να μη γίνεται όλο αυτό που είδαμε σήμερα”.

 


 

633 views
Top