Μαύρη Θύελλα: “Αυτό το πρωτάθλημα το διεκδικούμε μαζί!”

Ανακοίνωση-πρόσκληση στον κόσμο για την Κυριακάτικη εντός έδρας πρεμιέρα της με τον Αστέρα Βλαχιώτη εξέδωσε η Μαύρη Θύελλα. “Αυτό το πρωτάθλημα το διεκδικούμε μαζί!”, αναφέρουν οι μελανόλευκοι και καλούν τον κόσμο να δώσει δυναμικό παρών και να σπρώξει την ομάδα στην δεύτερη νίκη της. Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Σας θέλουμε όλους δίπλα μας.

Η αγαπημένη μας ομάδα, η θρυλική Μαύρη Θύελλα δίνει την Κυριακή τον πρώτο εντός έδρας αγώνα της για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής. Ξεκινήσαμε νικηφόρα τη σεζόν και έτσι θέλουμε να συνεχίσουμε. Όλοι μαζί, κόσμος, παίκτες, προπονητές, διοίκηση. Μια γροθιά!

Σας περιμένουμε όλους στο γήπεδο να φωνάξουμε, να τραγουδήσουμε και να χειροκροτήσουμε την ομάδα μας. Να της δώσουμε ώθηση για μια ακόμη νίκη, να την σπρώξουμε στο δεύτερο βήμα προς το μεγάλο στόχο της ανόδου.

Ελάτε όλοι να ενισχύσουμε τους ποδοσφαιριστές μας. Να σας νοιώσουν δίπλα τους, συνοδοιπόρους στην φετινή προσπάθεια.

Η Κυριακή ανήκει σε εσάς και στην ομάδα.

Αυτό το πρωτάθλημα το διεκδικούμε μαζί!”

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΠΤΙΚΑ

Στο μεταξύ, η Καλαμάτα με άλλη ανακοίνωση της προχώρησε σε επισημάνσεις για τα ραδιοτηλεοπτικά στην νέας σεζόν. Αναλυτικά:

Ο ΠΣ Η Καλαμάτα κάνει γνωστό πως σύμφωνα με τον ΚΑΠ και τις διατάξεις της ΕΠΟ δεν επιτρέπεται η ραδιοτηλεοπτική μετάδοση των αγώνων ή στιγμιοτύπων χωρίς την έγγραφη άδεια από την ΕΠΟ και υπογεγραμμένη σύμβαση παραχώρησης ραδιοτηλεοπτικών δικαιωμάτων από τον ΠΣ “Η Καλαμάτα”.

Ως εκ τούτου δεν θα επιτραπεί η είσοδος ραδιοτηλεοπτικών συνεργείων στο γήπεδο χωρίς τις παραπάνω άδειες.

Επίσης, υπενθυμίζεται πως για την είσοδο Δημοσιογράφων απαιτείται η επίδειξη δημοσιογραφικής ταυτότητας ΕΣΗΕΠΗΝ, ΠΣΑΤ ή άλλης δημοσιογραφικής Ένωσης ή Διαπίστευσης που εκδίδει ο ΠΣ Η Καλαμάτα.”

656 views
Top