Μαύρη Θύελλα: 5 και 10 ευρώ τα εισιτήρια με Αστέρα Βλαχιώτη – Περιμένουν κόσμο οι μελανόλευκοι

Εισιτήρια των 10 και 5 ευρώ εξέδωσε η Μαύρη Θύελλα για το παιχνίδι της Κυριακής με τον Αστέρα Βλαχιώτη στο γήπεδο Μεσσηνιακού (16:00), το οποίο είναι το πρώτο εντός έδρας για τη νέα σεζόν. Τα πεντάευρα αφορούν το πέταλο και των 10 ευρώ τη Νότια κερκίδα.

Οι μελανόλευκοι περιμένουν κόσμο στο γήπεδο και ευελπιστούν σε ξεκίνημα με το δεξί και εντός έδρας μετά το “διπλό” της πρεμιέρας στο Κιβέρι. Ο κόσμος δείχνει ενδιαφέρον ενώ τις τελευταίες μέρες έχει αυξηθεί σημαντικά η ζήτηση των εισιτηρίων διαρκείας.

Αναλυτικά η ανακοίνωση για τα εισιτήρια:

Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα”, για τον αγώνα της 2ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής απέναντι στον Αστέρα Βλαχιώτη που θα διεξαχθεί στο γήπεδο Μεσσηνιακού την Κυριακή 7/10/18 και ώρα 16:00, ενημερώνει τους φίλους της ομάδας για τα εξής:

-Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι ακόλουθες: 5€ (Δυτική κερκίδα), 10€ (Νότια κερκίδα).

-Κατά τις ώρες του αγώνα θα λειτουργήσει η μπουτίκ για την αγορά προϊόντων της ομάδας”

Θεραπεία ο Μπίζος

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι μελανόλευκοι προπονήθηκαν το πρωί της Παρασκευής στο Δημοτικό στάδιο Καλαμάτας. Μοναδικός απών ήταν ο Άγγελος Μπίζος ο οποίος έχει ένα ελαφρύ διάστρεμμα και υποβλήθηκε σε θεραπεία.

Η τελευταία προπόνηση ενόψει του Κυριακάτικου ματς θα γίνει το Σάββατο το πρωί και στην συνέχεια ο Γιάννης Χριστόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή.

 

730 views
Top