Το μήνυμα Μπίλη στα αποδυτήρια της Μαύρης Θύελλας

Κλεισμένους στα αποδυτήρια για μια ώρα κράτησε τους μελανόλευκους ο Λεωνίδας Μπίλης πριν την έναρξη της σημερινής προπόνησης στο γήπεδο του Ασπροχώματος και συζήτησε μαζί τους για την επόμενη μέρα της «Μαύρης Θύελλας», έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η κατάσταση μετά τα τελευταία αποτελέσματα.

Ο τεχνικός της Καλαμάτας επέστρεψε το μεσημέρι από την Θεσσαλονίκη και από το αεροδρόμιο πήγε κατευθείαν στην προπόνηση όπου και είχε διάλογο με τους παίκτες του. Αφού τους έδωσε το λόγο στην αρχή, στην συνέχεια τους μίλησε και σύμφωνα με πληροφορίες τόνισε πως τα όποια παράπονα έχουν δεν θα πρέπει να τα εκφράζουν μόνο μετά από άσχημα αποτελέσματα και πως περιμένει περισσότερο επαγγελματική συμπεριφορά από κάποιους.

Επανέλαβε πως θα προχωρήσει στο πλάνο που έχει σχεδιάσει για την ομάδα και θα υπάρξει ενίσχυση στην μεταγραφική περίοδο ενώ επισήμανε πως σε όλες τις ομάδες από τις οποίες πέρασε πέτυχε τους στόχους του και αυτό θα συμβεί και στην Μαύρη Θύελλα.

Στην συνέχεια, εξήρε την στάση πολλών ποδοσφαιριστών, οι οποίοι μάλιστα έχουν και τα περισσότερα επαγγελματικά χρόνια, στις δυσκολίες που περνάει το τμήμα και κατέληξε –στέλνοντας το μήνυμα- πως η ομάδα θα συνεχίσει με όσους θέλουν και μπορούν για να πετύχει τους στόχους της.

Κατόπιν όλων αυτών γίνεται εύκολα κατανοητό πως το Κυριακάτικο ματς με την Βάρδα είναι κάτι παραπάνω από κομβικό και ενδεχόμενη ήττα θα αποτελέσει την θρυαλλίδα των εξελίξεων στην Καλαμάτα. Το κατά πόσο βέβαια οι μελανόλευκοι έχουν αντιληφθεί την κρισιμότητα των στιγμών θα φανεί στην πορεία αν και στην παρούσα φάση εύκολα γίνεται κατανοητό πώς το κλίμα στα αποδυτήρια δεν είναι το καλύτερο δυνατό.

Ατομικό Τσιμικλής, Λένγκα

Στο αγωνιστικό κομμάτι, δεν λείπουν τα προβλήματα καθώς ο Παναγιώτης Τσιμικλής έκανε ατομικό πρόγραμμα εξαιτίας ενοχλήσεων στο πέλμα, αποτέλεσμα της επιβάρυνσης στο ματς με την Σπάρτη, ενώ αιμάτωμα στο πόδι "κληρονόμησε" και ο Λένγκα ο οποίος επίσης δεν ακολούθησε το πρόγραμμα των υπολοίπων.

532 views
Top