Χριστόπουλος: "Με τους ξένους θα ανεβούμε 30-40%" (ΒΙΝΤΕΟ)

Ικανοποιημένος από την κατάκτηση της δεύτερης νίκης στο πρωτάθλημα έμεινε ο Γιάννης Χριστόπουλος, ο οποίος περιμένει την ομάδα ακόμη καλύτερη στην συνέχεια, ιδιαίτερα με την προσθήκη των ξένων, Νταγκούλου, Μάρκοβιτς και Κάρλος Μάτα, κατά πρώτο λόγο, τα δελτία των οποίων είναι υπό έκδοση.

Μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου, ο 46χρονος τεχνικός είπε κατ’ αρχάς για το παιχνίδι: “Συγχαρητήρια στους παίκτες μου για την προσπάθεια. Κυριαρχήσαμε στο ματς με εξαίρεση ένα 15λέπτο όπου από κάποια λάθη μας δώσαμε την ευκαιρία στον Αστέρα να απειλήσει. Χάσαμε και πάλι πολλές ευκαιρίες, είχαμε τετ-α-τετ και αν είχαμε πετύχει ένα γκολ ακόμη θα ήταν διαφορετική η εξέλιξη. Η ομάδα είναι πολύ καινούργια”.

Σε ερώτηση για την αποτελεσματικότητα στο σκοράρισμα, ο Καλαματιανός τεχνικός αφού τόνισε πως κάποιοι παίκτες, όπως ο Γιόνδης που είναι στην ομάδα τρεις εβδομάδες, χρειάζονται χρόνο να ενσωματωθούν πλήρως, ανέφερε πως μεγάλη ώθηση περιμένει να δώσουν οι ξένοι όταν είναι σε θέση να αγωνιστούν:

Μας λείπουν οι ξένοι. Είναι παίκτες – κλειδιά στον χώρο της μεσαίας γραμμής και της επιθετικής που μπορούν να δώσουν ώθηση 30-40% στην ομάδα μας και τους περιμένουμε. Δουλεύουμε σκληρά, προσπαθούμε να παίξουμε οργανωμένα και τα καταφέρνουμε. Παιχνίδι με παιχνίδι η ομάδα θα γίνεται καλύτερη. Ήταν το πρώτο παιχνίδι αυτής της ομάδας μπροστά στο κοινό μας και ήταν σημαντική η νίκη γιατί στην πορεία σίγουρα θα χαθούν απ’ όλους βαθμοί. Και ο Αστέρας είναι μια ομάδα που θα κόψει βαθμούς εντός και εκτός έδρας. Είμαι ευχαριστημένος από τους τρεις βαθμούς της νίκης”.


 


723 views
Top