Μαύρη Θύελλα: Θα κάνουν και προπόνηση στο... τσιμέντο του Αργοστολίου- Η αποστολή για Κεφαλονιά

Μετά την Λέρνα στην πρεμιέρα, η Μαύρη Θύελλα καλείται και στην δεύτερη εκτός έδρας εξόρμησή της στην σεζόν να αγωνιστεί σε πλαστικό γήπεδο, μόνο που αυτή την φορά τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα.

Ο αγωνιστικός χώρος του ΔΑΚ Αργοστολίου που θα φιλοξενήσει την Κυριακάτικη αναμέτρηση του ΑΟ Εικοσιμία με την Καλαμάτα είναι επιεικώς τραγικός, όσοι μάλιστα γνωρίζουν τον χαρακτηρίζουν επικίνδυνο και σίγουρα από τους χειρότερους της κατηγορίας ακατάλληλος για την διεξαγωγή αγώνων!

Οι μελανόλευκοι θα πάρουν την πρώτη... κρυάδα το Σάββατο το απόγευμα μιας και θα κάνουν προπόνηση στο συγκεκριμένο γήπεδο ολοκληρώνοντας την προετοιμασία τους για το ματς της 3ης αγωνιστικής.

Η αποστολή θα αναχωρήσει το πρωί του Σαββάτου για την Κεφαλονιά ενώ ο Γιάννης Χριστόπουλος ανακοίνωσε την 18άδα μετά την τελευταία προπόνηση που έγινε επί Μεσσηνιακού εδάφους, στο γήπεδο Ασπροχώματος, την Παρασκευή.

Την αποστολή απαρτίζουν οι Κασωτάκης, Βούρας, Τσόπελας, Ψάνης, Φούασης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπίζος, Αντωνιάδης, Ζαχαρόπουλος, Πινδώνης, Χόντζα, Μαστραντωνάκης, Γκελκέρια, Μίνγκας, Λαθύρης, Αθανασόπουλος, Γιόνδης.

Εκτός έμειναν οι Κόκκαλης, Ζελέκου οι οποίοι μαζί με τους ξένους, Μάρκοβιτς, Νταγκούλου, Μάτα, Ρόνι και Στρέσερ θα κάνουν διπλή προπόνηση το Σάββατο. Το πρωί στο γήπεδο Μεσσηνιακού και το απόγευμα στο γυμναστήριο του Νίκου Δημητρακόπουλου.

 

704 views
Top