Χριστόπουλος: Σημαντικό το 3/3, σκεφτόμαστε ήδη τον Παναργειακό

Ο Γιάννης Χριστόπουλος είχε κάθε λόγο να είναι ικανοποιημένος από την τεσσάρα της Μαύρης Θύελλας στην Κεφαλονιά και την 3η νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, φρόντισε ωστόσο να δώσει αμέσως μετά τέλος του αγώνα, στο στίγμα της επόμενης μέρας και του επικείμενου ντέρμπι με τον Παναργειακό.

Ο 46χρονος τεχνικός (στη φωτ. με τον τιμ μάνατζερ Παύλο Κρεμμύδα, τον γυμναστή Νίκο Δημητρακόπουλο και τον γραμματέα της ομάδας Κώστα Σταυρόπουλο στο πλοίο της επιστροφής από την Κεφαλονιά), μιλώντας μετά τον αγώνα με την Εικοσιμία είπε για το ματς και την συνέχεια:

Ήταν μια πολύ σημαντική νίκη και αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες για την πειθαρχία και την αγωνιστικότητά τους. Το γρήγορο γκολ στο ξεκίνημα του ματς επέδρασε καταλυτικά καθώς μας απελευθέρωσε.

Βέβαια και πάλι είχαμε χαμένες ευκαιρίες και σ΄ένα ακόμη ματς δοκάρι. Τα παιδιά έβγαλαν ενέργεια παρά τις δύσκολες γηπεδικές συνθήκες. Αγωνιστήκαμε σ΄ένα τερέν που κατά την γνώμη μου δεν θα έπρεπε να παίζεται ποδόσφαιρο. Ήταν πολύ σημαντικό το 3/3 με δυο εκτός έδρας ματς. Συνεχίζουμε και πλέον σκεφτόμαστε το ματς με τον Παναργειακό”.

 

 

800 views
Top