Μαύρη Θύελλα: “Τέτοιος κόσμος, πουθενά!” (φωτο)

Τον 12ο παίκτης της ομάδας αποτέλεσε ο κόσμος της Μαύρης Θύελλας που έδωσε βροντερό παρών και στο γήπεδο της Σπάρτης!. Η κερκίδα των φιλοξενούμενων γέμισε ασφυκτικά από 200 φίλους της ομάδας, στην πλειοψηφία τους οργανωμένους, ενώ πολλούς καλαματιανούς είχε και η μεγάλη κερκίδα του γηπέδου, στην οποία τα δυο από τρία τμήματα ήταν κλειστά λόγω εργασιών.

Οι οπαδοί της Μαύρης Θύελλας δεν σταμάτησαν λεπτό να τραγουδούν ενισχύοντας από το πρώτο σφύριγμα τους μελανόλευκους ενώ στα γκολ έγινε το... έλα να δείς!

Στο τέλος του αγώνα όλα τα μέλη της αποστολής της Καλαμάτας πήγαν κοντά τους και τους χειροκρότησαν ευχαριστώντας τους για την βοήθεια.

Αυτός ο κόσμος αξίζει τα πάντα. Είναι καταπληκτικοί, λίγες ομάδες στην Ελλάδα έχουν τέτοιο λαό να τους ακολουθεί παντού”, έλεγαν μετά το ματς οι πιο έμπειροι από τους μελανόλευκους, οι οποίοι έχουν παραστάσεις κι εμπειρίες μεγαλύτερων κατηγοριών. Στην σημαντική παρουσία του κόσμου και στην ώθηση που έδωσε στην ομάδα στάθηκαν επίσης ο Γιάννης Χριστόπουλος και ο Γιάννης Βοσκόπουλος μιλώντας στην συνέντευξη Τύπου.

 

894 views
Top