Μαύρη Θύελλα: Σεισμός με την... άφιξη!

Ο... εγκέλαδος ήταν αυτός που καλωσόρισε την Μαύρη Θύελλα στην Ζάκυνθο καθώς με το που πάτησαν οι μελανόλευκοι το πόδι τους στο νησί έκανε σεισμό!

Μετά από ένα ταξίδι χωρίς απρόοπτα, η αποστολή της Καλαμάτας αφίχθηκε στο νησί του Ιονίου που ως γνωστόν το τελευταίο διάστημα “χορεύει” στον ρυθμό των ρίχτερ μετά τον μεγάλο σεισμό της προηγούμενης Παρασκευής.

Οι Καλαματιανοί ένοιωσαν με την σειρά τους την σεισμική ακολουθία καθώς μπαίνοντας στο ξενοδοχείο έκανε σεισμό μικρής ισχύος με την πλειοψηφία των μελών της αποστολής αντιδρά ψύχραιμα. Αυτός που τα... χρειάστηκε λίγο ήταν ο βραζιλιάνος Ρόνι Κάρλος, ο οποίος δεν έχει βιώσει ανάλογες καταστάσεις και η εμπειρία του σεισμού είναι πρωτόγνωρη γι’ αυτόν.

Επικεφαλής της μελανόλευκης αποστολής είναι -και στην Ζάκυνθο- ο πρόεδρος της ομάδας Απόστολος Κουκούτσης ενώ μαζί του βρίσκεται ο γενικός γραμματέας Στέλιος Κουτίβας.

Αύριο αναμένονται στο νησί και αρκετοί καλαματιανοί φίλαθλοι που θα βρεθούν κοντά στην ομάδα όπως έγινε και στα προηγούμενα τρία εκτός έδρας ματς σε Κιβέρι, Αργοστόλι και Σπάρτη.

 

 

1060 views
Top