Μαύρη Θύελλα: Νέα και ωραία!

Ο συνδυασμός του νεανικού ενθουσιασμού με την σιγουριά της εμπειρίας αποτελεί το καύσιμο για την εκτόξευση της φετινής Μαύρης Θύελλας. Ποδοσφαιριστές που έχουν καταγράψει εκατοντάδες χιλιόμετρα στις Εθνικές κατηγορίες έχουν ταιριάζει αρμονικά με τους νεότερους μέσα από μια εξαιρετικά πετυχημένη χημική ένωση που έχει δημιουργήσει ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Μια ματιά στον πάγκο της ομάδας στο ματς της Ζακύνθου που δημιούργησε το ρεκόρ στην Γ’ Εθνική με έξι ματς σε ισάριθμα παιχνίδια και με “μηδέν” παθητικό, αρκεί για να καταλάβει κανείς πως η Μαύρη Θύελλα έχει χτιστεί με προοπτική, κάτι που υπάρχει σε καμία από τις ομάδες που πρωταγωνιστούν στην κατηγορία. Στον πάγκο λοιπόν με το Καταστάρι κάθισαν οι Τάμπας (19), Γκελκέρια (19), Χόντζα (20), Κασωτάκης (22), Ρόνι (23) και Ζελέκου (23). Την ίδια ώρα στην 11άδα βρίσκονταν οι Ψάνης (20), Φουάσης (20), Μαστραντωνάκης (21) αλλά και οι 23χρονοι Αλιατίδης και Λαθύρης.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος στηρίζει πολλά στις “παλιοσειρές” της ομάδας, τους ποδοσφαιριστές που έχουν τις εμπειρίες και μπορούν να σηκώσουν το βάρος του πρωταθλητισμού αλλά επίσης ποντάρει πολλά στην παρουσία των νεώτερων και έως τώρα έχει δικαιωθεί.


628 views
Top