Μαύρη Θύελλα: Και ο Πινδώνης εκτός με κάρτες, στον “αέρα” ο Γιόνδης!

Σαν να μην αρκούσαν οι ατυχίες με τους τραυματισμούς στην Καλαμάτα, έρχονται και οι τιμωρίες να κάνουν τον Γιάννη Χριστόπουλο να χάσει εντελώς τον ύπνο του.

Ο 46χρονος τεχνικός θα παρουσιάσει την Κυριακή μια “νέα”, σε σχέση με τα προηγούμενα ματς, Καλαμάτα καθώς και πάλι δεν θα έχει στην διάθεσή του βασικά εργαλεία της ομάδας στο μεσοεπιθετικό κομμάτι, αυτή την φορά μάλιστα δυο έμπειρους και ποιοτικούς παίκτες σε θέσεις “κλειδιά”.

Ο Χρήστος Μίνγκας αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στην Ζάκυνθο ενώ ο Θανάσης Πινδώνης συμπλήρωσε τέσσερις κίτρινες κάρτες, οπότε και οι δυο τους θα λείψουν από το ματς με τον Μανδραϊκό.

Αυτό σημαίνει πως ο Γιάννης Χριστόπουλος θα πρέπει να ανακατέψει πολύ την τράπουλα για να καλύψει τα κενά στον άξονα (όπου θυμίζουμε λείπει ο Παντελής Αντωνιάδης) και την δεξιά πλευρά της ομάδας, ενώ η θολή, προς το παρόν, εικόνα για την ετοιμότητα του Αντώνη Γιόνδη τον υποχρεώνει σε στάση αναμονής και για την επίθεση, έως ότου διαπιστώσει αν και πόσο μπορεί να τον υπολογίζει.

Όλα είναι κομμάτια ενός παζλ οπότε ο έμπειρος Καλαματιανός τεχνικός θα περιμένει να δει την κατάσταση όλων των τραυματιών καθώς μην ξεχνάμε πως στα... πιτς εδώ και δυο εβδομάδες είναι και ο Βασίλης Αθανασόπουλος.

Ο καλαματιανός σέντερ φορ έβγαλε την Τετάρτη μέρος του προγράμματος, όπως έκανε και ο Άγγελος Μπίζος, οπότε αμφότεροι βρίσκονται σε δρόμο επανόδου.

Στο μέτωπο των ξένων δεν υπήρξε διαφοροποίηση την Τετάρτη καθώς αναμένονται οι μπλέ κάρτες του Σέρβου Ιβάν Μάρκοβιτς και του Ολλανδού Σερέζο Χίλγκεν, από Σουηδία και Ολλανδία, αντίστοιχα, ώστε να αποκτήσουν και αυτοί δικαίωμα συμμετοχής.

 

 

451 views
Top