Ήρθε η “μπλέ”και του Ιβάν Μάρκοβιτς!

H Σουηδική ποδοσφαιρική ομοσπονδία έστειλε στην ΕΠΟ την μπλέ κάρτα του Ιβάν Μάρκοβιτς (τελευταία του ομάδα ήταν η Εσκιλστούνα) και ο σέρβος ποδοσφαιριστής της Καλαμάτας μπορεί να υπολογίζεται πλέον από τον Γιάννη Χριστόπουλο για την συνέχεια του πρωταθλήματος!

Οι εκκρεμότητες με τα διεθνή πιστοποιητικά μεταγραφών, των ξένων ολοένα και μειώνονται στην Μαύρη Θύελλα αφού μετά τον βραζιλιάνο Ρόνι Κάρλος και τον Ισπανό Μάριο, σήμερα ήταν σειρά του Μάρκοβιτς να ακούσει αυτός αλλά και η ομάδα τα ευχάριστα. Πλέον απομένει η μπλέ κάρτα του Ολλανδού Σερέζο Χίλγκεν, ώστε να αποκτήσει και αυτός δικαίωμα συμμετοχής.

Η συμμετοχή του Ιβάν Μάρκοβιτς, ο οποίος είναι ένας ποιοτικός παίκτης που μπορεί να ανταποκριθεί ως δεκάρι αλλά και στην κορυφή της επίθεσης, λύνει τα χέρια του Γιάννη Χριστόπουλου για το ματς με τον Μανδραϊκό καθώς θα απουσιάσουν οι τιμωρημένοι Μίνγκας, Πινδώνης.

Το σχήμα που θα παρατάξει ο 46χρονος τεχνικός θα έχει τουλάχιστον τρείς αλλαγές με την ομάδα που ξεκίνησε στο τελευταίο ματς στην Ζάκυνθο καθώς μην ξεχνάμε εκτός είναι και ο μεγάλος άτυχος Ηλίας Βούρας. Στις παραπάνω απουσίες πρέπει να προστεθεί και του Παντελή Αντωνιάδη ο οποίος έχει ξεκινήσει αποκατάσταση για το σπασμένο δάχτυλο στο πόδι.

 

 

444 views
Top