Χριστόπουλος: “Εμείς παίζουμε ντέρμπι και οι άλλοι δίνουν φιλικά”! (ΒΙΝΤΕΟ)

Η έβδομη σερί νίκη γέμισε ικανοποίηση τον Γιάννη Χριστόπουλο ο οποίος σε μένα ακόμη ματς διαχειρίστηκε άριστα το έμψυχο δυναμικό και παρά τις απουσίες η Καλαμάτα έδειξε πως είναι χτισμένη για τον τίτλο.

Ο τεχνικός της Μαύρης Θύελλας εμφανίστηκε ικανοποιημένος από την παρουσία των μελανόλευκων στο ματς με τον Μανδραϊκό και παράλληλα εκθείασε τον κόσμο για την στάση του. Προχώρησε όμως και πέρα από το ματς και έκανε αιχμηρές δηλώσεις εξωτερικεύοντας τις σκέψεις του για άλλα παιχνίδια του ομίλου.

Κάθε ματς που παίζουμε εμείς είναι ντέρμπι σε αντίθεση με κάποιους άλλους που παίζουν φιλικά. Ξέρουμε τι γίνεται, εμείς όμως θα μείνουμε έξω απ’ όλα αυτά. Είμαστε η πιο καθαρή ομάδα στο πρωτάθλημα και είμαστε περήφανοι γι’ αυτό και ό,τι πετυχαίνουμε είναι με τον ιδρώτα μας μέσα στον αγωνιστικό χώρο”, τόνισε με νόημα ο Γιάννης Χριστόπουλος.

Πήραμε μια σπουδαία νίκη. Ήρθε κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά. Είχαμε πολλούς νεαρούς και πρωτοεμφανιζόμενους, ουσιαστικά η ομάδα σήμερα ήταν Κ23. Παρ΄όλα αυτά καταφέραμε να ελέγξουμε το ματς στο μεγαλύτερο διάστημα, χωρίς να κινδυνεύσουμε ιδιαίτερα εκτός από δυο στιγμές, η μία εκ των οποίων ήταν το πέναλτι. Εκεί που θέλω να σταθώ όμως είναι στον κόσμο. Πραγματικά, ήταν συγκινητική η ατμόσφαιρα που υπήρχε στο γήπεδο. Δεν υπήρξε διαμαρτυρία, ο κόσμος μας παρότρυνε συνεχώς, έβγαλε πολύ καλή αύρα, θετική ενέργεια και αυτό το εισέπραξαν τα παιδιά. Ο κόσμος ήταν ο 12ος παίκτης μας και έχει μεγάλο μερίδιο στη νίκη.”, συνέχισε ο 46χρονος τεχνικός.

Αναφερόμενος στα προβλήματα που έχουν προκύψει λόγω των απουσιών, ο Γιάννης Χριστόπουλος είπε: Δυστυχώς κάποιοι τραυματισμοί που έχουν να κάνουν με χτυπήματα, διαστρέμματα, σπασίματα, άφησαν την ομάδα χωρίς εμπειρία. Όποιος όμως κι αν μπει μέσα η ομάδα διατηρεί το αγωνιστικό της προφίλ, δεν αλλάζει ο χαρακτήρας.”

Τέλος, σε ερώτηση για ενδεχόμενη πίεση που δέχεται η ομάδα λόγω κορυφής, ανέφερε:

Δεν υπάρχει πίεση από την κορυφή. Εμείς είμαστε αυτοί που πιέζουμε τους εαυτούς μας ώστε κάθε Κυριακή να ήμαστε αυτοί που πρέπει, να βγάζουμε ενέργεια και πάθος να δείχνουμε ομαδικό πνεύμα και να παλεύουμε για τη νίκη. Μόνο αυτό κοιτάζουμε. Τελειώνουν τα ματς, κοιτάζουμε την βαθμολογία και την επομένη στρωνόμαστε πάλι στην δουλειά”.

 

 

 

 

 

 

 

 

662 views
Top