Οι Κυριακές του Ηλία ανήκουν πλέον 100% στον μικρό Μάριο. Μέχρι την επιστροφή... (φωτο)

Για πρώτη φορά στην σεζόν και μετά από χρόνια, η Κυριακή δεν βρήκε τον Ηλία Βούρα με την αγωνία ενός ακόμη 90λεπτου. Ο σοβαρός τραυματισμός του στον αγκώνα θα τον οδηγήσει τελικά στο χειρουργείο αλλά ο ίδιος παραμένει όρθιος και δυνατός αντλώντας ενέργεια από την αγάπη του κόσμου, που σε κάθε ευκαιρία εκφράζει την συμπαράστασή του, αλλά κυρίως της οικογένειάς του. Της συζύγου του Θεοδώρας, η οποία πέρασε δύσκολες ώρες την περασμένη Κυριακή έχοντας στην αγκαλιά τη νεογέννητη κορούλα τους, αλλά και του μικρού Μάριου που πλέον είναι τόσο μεγάλος ώστε να αλλάζει και καμιά μπαλιά στο γήπεδο με τον περήφανο μπαμπά.

Ο Ηλίας Βούρας πάτησε το χορτάρι στο γήπεδο Μεσσηνιακού λίγες ώρες πριν τη σέντρα του παιχνιδιού με τον Μανδραϊκό. Όχι όμως για ένα ακόμη ματς, ούτε για προπόνηση αλλά για κάτι ίσως ακόμη σπουδαιότερο. Ήταν εκεί γιατί θέλησε να βρεθεί δίπλα στην καινούργια οικογένεια που έχει κάνει στην Καλαμάτα, τους συμπαίκτες του, όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Να δώσει και να πάρει δύναμη γιατί οι οικογένειες έτσι είναι. Στα δύσκολα μένουν μαζί και από τις δοκιμασίες βγαίνουν πιο δυνατές!

Για ένα μικρό διάστημα οι Κυριακές του κάπτεν της Μαύρης Θύελλας θα είναι διαφορετικές. Ο Μάριος όμως θα τις κάνει περισσότερο ευχάριστες μέχρι να έρθει η ώρα της επιστροφής.

ΥΓ.: Ηλία, μην τρέφεις αυταπάτες. Ο Μάριος με τη “no look” πάσα μάλλον για 10άρι πάει...

 

 

740 views
Top