Δέχτηκε ευχές και κέρασε για τα 46α γενέθλιά του ο Γιάννης Χριστόπουλος! (φωτο)

Μαζί με την ομάδα γιόρτασε την ημέρα των γενεθλίων του ο Γιάννης Χριστόπουλος ο οποίος σήμερα έκλεισε 46 χρόνια ζωής!

Ο καταξιωμένος τεχνικός πήρε την Κυριακή δώρο από τους μελανόλευκους την 7η σερί νίκη της Καλαμάτας στην σεζόν και αυτός με την σειρά του τους έβγαλε σήμερα για κέρασμα.

Το ραντεβού δόθηκε το μεσημέρι σε καφέ της πόλης όπου ο Γιάννης Χριστόπουλος δέχτηκε τις ευχές όλων για προσωπική ευτυχία, υγεία και τίτλους. Το κλίμα ήταν οικογενειακό και ευχάριστο και πως να μην είναι αφού η ομάδα πάει “τρένο” στη σεζόν παρά τις ατυχίες με τους τραυματισμούς.

Ανακοίνωση για τα γενέθλια του τεχνικού, η παρουσία του οποίου έχει δώσει άλλη πνοή και ώθηση φέτος στην ομάδα, εξέδωσαν και οι μελανόλευκοι. Αναλυτικά:

Το διοικητικό συμβούλιο, το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές και ολόκληρη η οικογένεια του ΠΣ “Η Καλαμάτα” ευχόμαστε χρόνια πολλά, με υγεία και ό,τι καλύτερο στον προπονητή της ομάδας μας Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος κλείνει σήμερα 46 χρόνια ζωής!

Του ευχόμαστε να είναι πάντα γερός και δυνατός, αυτός και τα μέλη της οικογένειάς του και να πραγματοποιηθούν οι επιθυμίες του σε όλα τα επίπεδα.

Χρόνια πολλά κόουτς!”

Απόντες από την συγκέντρωση ήταν οι τραυματίες Βούρας, Μπίζος, Γιόνδης, Αθανασόπουλος και Ρόνι Κάρλος, οι οποίοι μετέβησαν στην Αθήνα προκειμένου να εξεταστούν από τον γιατρό της ομάδας Γιώργο Τσικούρη. Ο Ηλίας Βούρας δεν θα αποφύγει την επέμβαση στον αγκώνα ενώ για τους υπόλοιπους θα υπάρξει εκτίμηση της πορείας αποκαταστάσης αλλά και των νέων προβλημάτων που προέκυψαν, όπως του Ρόνι Κάρλος στον χθεσινό αγώνα.

 

 

 

 

 

925 views
Top