Μαύρη Θύελλα: Με δυο 15άρηδες και εκτεταμένο ροτέϊσον στον ημιτελικό με Μάνη

Σε εκτεταμένο ροτέϊσον θα προχωρήσει ο τεχνικός της Καλαμάτας Γιάννης Χριστόπουλος στον αυριανό (14/11) πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου Μεσσηνίας με αντίπαλο την ΑΕ Μάνης.

Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για το πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και τα προβλήματα τραυματισμών αρκετών μελανόλευκων, δεν αφήνουν έτσι κι αλλιώς πολλά περιθώρια επιλογών στον 46χρονο τεχνικό, ο οποίος θα προφυλάξει αρκετούς από τους ποδοσφαιριστές που έχουν συνεχή παρουσία.

Στην αποστολή μάλιστα συμπεριλήφθηκαν και οι δυο 15χρονοι της ομάδας, Παναγιώτης Οικονομέας και Παναγιώτης Ρουμελιώτης, οι οποίοι έκαναν όλη την προετοιμασία με την ομάδα και ήταν επίσης στην αποστολή του πρώτου επίσημου αγώνα της χρονιάς, στα τέλη Αυγούστου στην Κόρινθο.

Αρκετό χρόνο συμμετοχής αναμένεται να πάρουν οι τρείς ξένοι της ομάδας Μάρκοβιτς, Μάριο και Χίλγκεν, οι οποίοι χρειάζονται παιχνίδια προκειμένου να αποκτήσουν ρυθμό. Αντίθετα, ο Ρόνι Κάρλος είναι τραυματίας από το ματς με τον Μανδραϊκό και έμεινε εκτός όπως επίσης οι Γιόνδης, Αθανασόπουλος, Αντωνιάδης, Βούρας. Καλύτερα είναι ο Άγγελος Μπίζος και τέθηκε στην διάθεση του Γιάννη Χριστόπουλου.

Την αποστολή απαρτίζουν οι:

Κασωτάκης, Κόκκαλης, Τσόπελας, Οικονομέας, Τάμπας. Ψάνης, Βοσκόπουλος, Μπίζος, Χίλγκεν, Ζαχαρόπουλος, Πινδώνης, Μαρτίνες, Γκελκέρια, Χόντζας, Ζελέκου, Λαθύρης, Μάρκοβιτς, Ρουμελιώτης.

Το παιχνίδι θα ξεκινήσει στις 15:00 στο γήπεδο Μεσσηνιακού και γηπεδούχος είναι η ΑΕ Μάνης.


751 views
Top