Μαύρη Θύελλα: Με τα γνωστά “θέματα” στην Μεσσήνη

Οι στόχοι, το ρόστερ, η δυναμική που έχουν αναπτύξει έως τώρα στο πρωτάθλημα Καλαμάτα και Πάμισος κινούνται σε διαφορετικά επίπεδα, σ΄ ένα τοπικό ντέρμπι ωστόσο υπάρχουν πάντα ιδιαιτερότητες και το ματς της Κυριακής δεν ξεφεύγει απ’ αυτό τον κανόνα.

Η Μαύρη Θύελλα θα πάει στην Μεσσήνη με στόχο στην 8η νίκη στο πρωτάθλημα που θα της δώσει το δικαίωμα να διατηρήσει και πιθανόν να αυξήσει το +3 στην κορυφή της βαθμολογίας, ενώ ο Πάμισος από την πλευρά του δίνει την δύσκολη μάχη της επιβίωσης με έναν μόλις βαθμό έως τώρα και κάθε ματς είναι τελικός.

Τα προβλήματα (... αλίμονο) δεν λείπουν από την Μαύρη Θύελλα και σ’ ένα ακόμη ματς ο Γιάννης Χριστόπουλος θα χρειαστεί να κάνει τους συμβιβασμούς του για να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Η ομάδα δεν θα έχει και πάλι κλασικό φορ καθώς εκτός μάχης βρίσκονται οι Γιόνδης, Αθανασόπουλος ενώ εκτός προπονήσεων έχει μείνει και ο Ρόνι Κάρλος μετά τον τραυματισμό του στο ματς με τον Μανδραϊκό.

Έξω για καιρό είναι ο Αντωνιάδης με τον Βούρα ενώ τουλάχιστον υπάρχει η επιστροφή των Μίνγκα, Πινδώνη, οι οποίοι εξέτισαν την ποινή της μιας αγωνιστικής στο ματς της περασμένης Κυριακής και θα είναι στην διάθεση του Χριστόπουλου.

Καιρού επιτρέποντος στην Μεσσήνη αναμένεται να βρεθούν αρκετοί Καλαματιανοί. Για τον Πάμισο το ματς είναι το εμπορικότερο στην σεζόν και ελπίδα των πρασίνων είναι να βρεθούν όσο το δυνατό περισσότεροι φίλαθλοι στις κερκίδες ώστε και τα έσοδα να είναι ανάλογα. Η τιμή του εισιτηρίου έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ και όπως ενημέρωσαν οι “νησιώτες” θα ανοίξει η Θύρα των φιλοξενούμενων.


528 views
Top