Καλαμάτα: Χωρίς Λαθύρη στο "νησί"!

 

Σαν να μην έφταναν τα προβλήματα τραυματισμών έρχονται και οι ιώσεις να προσθέσουν νέους πονοκεφάλους στην Καλαμάτα. Ο Βαγγέλης Λαθύρης προστέθηκε στην λίστα των απόντων από το αυριανό παιχνίδι της 8ης αγωνιστικής με τον Πάμισο στην Μεσσήνη καθώς ανέβασε υψηλό πυρετό και έμεινε εκτός αποστολής!

Η αναβολή της επιστροφής στο “νησί” του 23χρονου ποδοσφαιριστή σημαίνει πως η Μαύρη Θύελλα θα χάσει ένα ακόμη επιθετικό της όπλο. Εκτός μάχης έχουν μείνει οι δυο σέντερ φορ, Γιόνδης, Αθανασόπουλος ενώ ούτε ο εξτρέμ Ρόνι Κάρλος ξεπέρασε το διάστρεμμα από το ματς με τον Μανδραϊκό.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος θα πρέπει εκ νέου να ανακατέψει την τράπουλα και να βρεί λύσεις για το μεσοεπιθετικό κομμάτι της ομάδας, ενώ το παρήγορο είναι πως εξέτισαν τις ποινές τους και επιστρέφουν ο Χρίστος Μίνγκας με τον Θανάση Πινδώνη. Στους απόντες πρέπει να συνυπολογιστούν και οι μακροχρόνια Βούρας και Αντωνιάδης.

Η Καλαμάτα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το αυριανό ματς με προπόνηση στο Δημοτικό στάδιο και στην συνέχεια ο Γιάννης Χριστόπουλος ανακοίνωσε την αποστολή, την οποία απαρτίζουν οι Κασωτάκης, Κόκκαλης, Τσόπελας, Τάμπας, Ψάνης, Φούασης, Χίλγκεν, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Μπίζος, Ζαχαρόπουλος, Πινδώνης, Χόντζα, Μαστραντωνάκης, Μαρτίνες, Ζελέκου, Μάρκοβιτς, Γκελκέρια, Μίνγκας.

Δίπλα στην ομάδα στην Μεσσήνη θα βρεθούν και αρκετοί Καλαματιανοί φίλαθλοι. Σύμφωνα με ενημέρωση των “πράσινων” θα λειτουργήσει η εξέδρα των φιλοξενούμενων και η είσοδος θα γίνεται από την οδό Ελευθερίας (κλειστό γυμναστήριο) ενώ το εισιτήριο έχει οριστεί στα 10 ευρώ.


647 views
Top