Μαύρη Θύελλα: Προπονήσεις στα "κόκκινα", μόνο το 10Χ10 στο μυαλό!

Με το ταξίδι στο Σχηματάρι Βοιωτίας η Καλαμάτα θα ολοκληρώσει τις εκτός έδρας μετακινήσεις της για την χρονιά και στόχος της είναι να το κάνει όπως στις προηγούμενες πέντε εξόδους της στον πρώτο γύρο, δηλαδή με ένα ακόμη τρίποντο.

Μετά τον Αμβρυσσέα και το άνετο 3-0 της περασμένης Κυριακής, αντίπαλος της μελανόλευκης ομάδας θα είναι η δεύτερη βοιωτική ομάδα της κατηγορίας, ο ΑΟ Υπάτου.

Οι κυανόλευκοι βρίσκονται σε μια κρίσιμη καμπή στην σεζόν καθώς ολοκληρώθηκε άδοξα η συνεργασία με τον Παρθενίου και οι άνθρωποι της ομάδας ενδεχομένως υπολογίζουν το ματς με την αήττητη και επίδοξη πρωταθλήτρια Μαύρη Θύελλα ως μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για επανεκκίνηση.

Συνήθως μια αλλαγή προπονητή δρα ευεργετικά σε μια ομάδα και ενδεχομένως να ισχύσει και για το Ύπατο, αλλά αυτό είναι κάτι που δεν έχει απασχολήσει την Μαύρη Θύελλα. Στην Καλαμάτα δεν στέκονται ούτε σε αλλαγές προπονητών, ούτε σε άλλα θέματα που αφορούν αντιπάλους τους αφού, όπως τονίζουν σε κάθε ευκαιρία, αυτό που τους ενδιαφέρει είναι τα του οίκου τους. Και όσο τα πράγματα πηγαίνουν μια χαρά στο μελανόλευκο στρατόπεδο δεν έχουν λόγους να φοβηθούν τίποτε και κανέναν.

Ο Γιάννης Χριστόπουλος βλέπει με ευχαρίστηση στις προπονήσεις τους μελανόλευκους να τα δίνουν όλα και τον καθένα ξεχωριστά να πασχίζει να βγάλει τον καλύτερό του εαυτό. Αυτό συνέβη και το πρωί της Πέμπτης στο Δημοτικό στάδιο Παραλίας όπου ο 46χρονος τεχνικός έκανε κυρίως τακτική με συνεχείς και έντονες παρατηρήσεις εκεί που διαπίστωνε πως τα πράγματα δεν λειτουργούσαν όπως επιθυμεί.

Ο συναγωνισμός μεταξύ των μελανόλευκων είναι έντονος και δίνεται μάχη για μια θέση, παρά τις απουσίες που υπάρχουν. Εκτός αποστολής για μια ακόμη αγωνιστική θα βρίσκονται οι δυο σέντερ φορ της ομάδας, Αντώνης Γιόνδης και Βασίλης Αθανασόπουλος. Ο πρώτος θα χάσει και τα ματς που ακολουθούν μέχρι τις γιορτές, ενώ ο προσφάτως χαζομπαμπάς με την γέννηση του γιού του, Βασίλης Αθανασόπουλος, φαίνεται πως θα προλάβει το ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με τον Ασπρόπυργο.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους, ο Παντελής Αντωνιάδης ενσωματώνεται σιγά σιγά πλήρως στο πρόγραμμα αλλά θέλει ακόμη τον χρόνο του καθώς έμεινε για πέντε εβδομάδες εκτός ενώ αρκετά μεγάλο διάστημα θα απαιτηθεί για την επιστροφή του Ηλία Βούρα.

Στο μεταξύ, οι οργανωμένοι της Μαύρης Θύελλας διοργανώνουν εκδρομή και για το Σχηματάρι. Η αναχώρηση προγραμματίζεται για το πρωί της Κυριακής από το γήπεδο Μεσσηνιακού ενώ το κόστος ανά άτομο θα είναι 10 ευρώ.

 


408 views
Top