Καλαμάτα: Ζαχαρόπουλος “off”, αγώνας δρόμου για τρεις – Σακατεμένοι γύρισαν οι μελανόλευκοι από το Σχηματάρι, υπό την ανοχή του διαιτητή

Με γεμάτο ιατρικό δελτίο επέστρεψε από το Σχηματάρι η Καλαμάτα και οι πρώτες ενδείξεις είναι ιδιαίτερα ανησυχητικές ενόψει του ματς της χρονιάς με τον Ασπρόπυργο.

Οι ατυχίες που ακολουθούν την Μαύρη Θύελλα από το ξεκίνημα της σεζόν συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό και στο ματς με το Ύπατο πλήρωσε βαρύ φόρο για το 10 στα 10 στην σεζόν. Στα ήδη υπάρχοντα προβλήματα με τους Γιόνδη, Βούρα, Αντωνιάδη και Αθανασόπουλο ήρθαν να προστεθούν τέσσερα νέα καθώς τραυματίες από το σκληρό παιχνίδι των Βοιωτών, υπό την ανοχή του διαιτητή, αποχώρησαν οι Ζαχαρόπουλος, Τσόπελας, Αλιατίδης και Βοσκόπουλος, με τους δυο πρώτους μάλιστα να υποχρεώνονται σε αναγκαστική αλλαγή.

Η μεγαλύτερη ανησυχία είναι για τον Μιχάλη Ζαχαρόπουλο, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο μετά από ένα τάκλιν. Ο 23χρονος αμυντικός μέσος υποβλήθηκε σε μαγνητική και θεωρείται απίθανο να είναι διαθέσιμος την Κυριακή.

Όπως είναι φυσικό, όλα τα παραπάνω πονοκεφαλιάζουν τον Γιάννη Χριστόπουλο, ο οποίος μάλιστα με την σειρά του πιθανότατα δεν θα βρίσκεται στον πάγκο την Κυριακή μετά την ανεκδιήγητη απόφαση αποβολής του από τον Μπακογιάννη.

Αυτό το θέμα, της αντιμετώπισης από την διαιτησία δηλαδή, προβληματίζει έντονα τους μελανόλευκους. Τα κρούσματα εχθρικών διαιτησιών είναι συνεχή με τελευταίο του Αθηναίου ρέφερι στο ματς με τον ΑΟ Υπάτου.

Ο Μπακογιάννης ανέχτηκε το υπερβολικά σκληρό παιχνίδι των γηπεδούχων και σ’ ένα ματς που η Καλαμάτα είχε την κατοχή της μπάλας δέχτηκε επτά κάρτες ενώ οι αντίπαλοί της τρεις! Μάλιστα η Μαύρη Θύελλα θα κληθεί σύμφωνα με τον Πειθαρχικό κώδικα της ΕΠΟ να πληρώσει πρόστιμο 300 ευρώ γιατί ξεπέρασε τις 6 κάρτες, ενώ τα προκλητικά σφυρίγματα του Μπακογιάννη κορυφώθηκαν με την αποβολή του Γιάννη Χριστόπουλου, η οποία ήταν η πρώτη στην 20ετή του καριέρα στους πάγκους!

Όλα τα παραπάνω καθιστούν ακόμη πιο επιτακτική ανάγκη για την όσο το δυνατό μεγαλύτερη παρουσία του κόσμου στο Κυριακάτικο ματς. Οι φίλοι της Μαύρης Θύελλας θα πρέπει να κατακλύσουν το γήπεδο Μεσσηνιακού και να δώσουν στην ομάδα την ώθηση για το 11 στα 11. Με ένα νέο τρίποντο την Κυριακή η Καλαμάτα θ΄ανοίξει κι άλλο την ψαλίδα, δυο ματς πριν το φινάλε του πρώτου γύρου και θα καταστήσει σαφές μια και καλή στους υπόλοιπους πως στην συνέχεια θα πρέπει να ψάξουν για τον δεύτερο...


526 views
Top