ΑΓΩΝΙΑ ΤΕΛΟΣ! Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος δίνει λύση για μια δυνατή Μαύρη Θύελλα!

Ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος είναι παρών και κρατάει όρθια και ζωντανή την Μαύρη Θύελλα! Η αγάπη στην ομάδα και η θέληση του να την δει εκεί που της αξίζει, υπερνίκησαν τα εμπόδια που παρουσιάστηκαν, απομάκρυναν κάθε ενδοιασμό και δυσκολία και ο 55χρονος επιχειρηματίας και χρηματοδότης της ομάδας βγαίνει μπροστά και αναλαμβάνει το οικονομικό βάρος με στόχο να την οδηγήσει στο πρωτάθλημα και στην άνοδο στη Football League!

Σε κοινή ανακοίνωση με την Μαύρη Θύελλα η οποία έγινε το βράδυ του Σαββάτου, ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος και ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” βάζουν τέλος στην αγωνία των χιλιάδων φιλάθλων της Καλαμάτας αλλά και του αγωνιστικού τμήματος καθώς ξεκαθαρίζεται πώς η πορεία της ομάδας θα συνεχιστεί απρόσκοπτα με στόχο την επιτυχημένη ολοκλήρωση της φετινής προσπάθειας.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο ΠΣ “Η Καλαμάτα” και ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος ανακοινώνουν ότι δεν τίθεται οποιοδήποτε διοικητικό θέμα και ο χρηματοδότης της ομάδας συνεχίζει να στηρίζει την ομάδα οικονομικά για να ολοκληρωθεί και να επιτευχθεί η μεγάλη προσπάθεια που ξεκίνησε το καλοκαίρι. Συνεχίζουμε δυναμικά με τον κόσμο δίπλα μας που αγαπά και τιμά την Μαύρη Θύελλα.”

Πριν την ανακοίνωση ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος και ο παραιτηθείς πρόεδρος Απόστολος Κουκούτσης είχαν μακράς διάρκειας τηλεφωνική συνομιλία όπου συζητήθηκαν όλα τα θέματα που οδήγησαν στην αναστάτωση των τελευταίων ημερών. Βρέθηκε η κοινή συνισταμένη για την έξοδο από την κρίση και σύμφωνα με πληροφορίες μας, ο χρηματοδότης της ομάδας θα δώσει περισσότερες πληροφορίες σε λίγες μέρες. Τέλος, μετά την παραπάνω κοινή δήλωση δεν υφίσταται πλέον λόγος για την πραγματοποίηση του διοικητικού συμβουλίου που είχε προγραμματιστεί για την Δευτέρα.


2159 views
Top