Στον Αγαθοκλή Χριστόπουλο η τελευταία κουβέντα- Την Τετάρτη το κρίσιμο ΔΣ στην Καλαμάτα

 

Η χρονιά μπήκε ιδανικά για την Μαύρη Θύελλα με το διπλό στην Τρίπολη επι του Παναρκαδικού αλλά δεν είναι μόνο το αγωνιστικό κομμάτι που το τελευταίο διάστημα απασχολεί τους μελανόλευκους.

Οι διοικητικές αναταράξεις που ξεκίνησαν παραμονή Χριστουγέννων με την παραίτηση του του προέδρου Απόστολου Κουκούτση και συνεχίστηκαν με αυτή του γενικού γραμματέα Στέλιου Κουτίβα, πριν τρεις μέρες, ελπίζεται πως δεν θα σταθούν εμπόδιο στον μεγάλο φετινό στόχο της ανόδου.

Η διοικητική αβεβαιότητα δεν μπορεί βέβαια να συνεχιστεί για πολύ ακόμη και απαντήσεις για το μέλλει γενέσθαι αναμένεται να δώσει το έκτακτο διοικητικό συμβούλιο της ομάδας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη (9/1) στις 8 μ.μ., στα γραφεία της ομάδας.

Στην κρίσιμη αυτή συνεδρίαση αναμένεται να δώσει το παρών ο χρηματοδότης της ομάδας, Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ο οποίος έχει άλλωστε το καρπούζι και το μαχαίρι για την επόμενη μέρα της ομάδας.

Ο 55χρονος επιχειρηματίας έχει εγγυηθεί για το μέλλον της ομάδας όσον αφορά το οικονομικό σκέλος αλλά εκτός από χρήματα, που βέβαια είναι το σημαντικότερο όλων, η ομάδα έχει την ανάγκη προσώπων που θα στελεχώσουν την διοίκηση και θα τρέχουν την καθημερινότητα της ομάδας. Όλο αυτό το διάστημα η ομάδα είναι περίπου... στον αυτόματο με τον Γιάννη Χριστόπουλο και τον Παύλο Κρεμμύδα να έχουν πάρει τα πάντα επ’ ώμου, πράγμα βέβαια που δεν γίνεται να συνεχιστεί.

Ο κ. Χριστόπουλος, ο οποίος χθες ήταν ο πρώτος που κάλεσε στο τηλέφωνο τον Γιάννη Χριστόπουλο για να του δώσει συγχαρητήρια για το μεγάλο διπλό, περιμένει να μάθει την στάση που θα τηρήσουν οι Απόστολος Κουκούτσης και Στέλιος Κουτίβας για την συνέχεια. Εάν δηλαδή θα παραμείνουν ως απλά μέλη στο συμβούλιο ή θα υπάρξει παραίτηση, πράγμα που θα οδηγήσει την ομάδα σε περισσότερο χρονοβόρες διαδικασίες, ίσως και σε γενική συνέλευση.

Θεωρείται βέβαιο πως ο Αγαθοκλής Χριστόπουλος έχει σκεφτεί όλα τα ενδεχόμενα και θα πράξει αναλόγως, με βασικό γνώμονα να μην διαταραχθεί περαιτέρω το κλίμα στην ομάδα και οι ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν απερίσπαστοι στο έργο τους. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως έχει ήδη πάρει τις αποφάσεις του για κάποια θέματα και τις οποίες θα αναπτύξει την Τετάρτη.

Με λίγα λόγια θα ακούσει και θα πράξει αναλόγως στο διοικητικό κομμάτι ενώ δεδομένης της ιδιαίτερης σχέσης που έχει αναπτύξει με τους μελανόλευκους ποδοσφαιριστές δεν αποκλείεται να βρεθεί και στα αποδυτήρια της ομάδας και να μιλήσει στο τμήμα.

 


609 views
Top